Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ерік

Ерік

Eric
6.9
18+
    Нью-Йорк, 1980-ті роки. Батько у відчаї співпрацює з наполегливим копом у пошуках зниклого дев’ятирічного хлопчика й водночас змушений протистояти власним демонам.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Ерік» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +420 508

    Відгуки (7)
    1. Roderick Usher
      Roderick Usher Новачок 14 серпня 2024 18:02
      Непоганий серіал. [s]Наявність віртуального монстра не зашкодило реалістичності сюжету.[/s] Перші дві серії видались занадто розлогими і нудними. Але починаючи з третьої, все закрутилось швидше і веселіше, аж до розв'язки. Камбербетч виблискує всіма барвами, інші актори теж тримають планку. Вартує перегляду!
    2. Гість Ліза
      Гість Ліза Гість 14 серпня 2024 00:34
      На початку серіал робив так, що в голові виникали певні питання, він не був дуже тривіальним, і перші дві серії навіть були переглянуті в захльоб. Були переживання за персонажів, та хлопчиком, цікаво було спостерігати за появою нових можливих підозрюваних і персонажів. Та на третій вже щось пішло не так - що саме не можу сказати, [s]А от після 4 серії, коли я зрозуміла що хлопець просто пішов сам - взагалі інтерес впав до 0, якщо не нижче. Причини такої поведінки мені не зрозумілі, як на мене зерна конфлікту не показали, або дуже погно розкрили.[/s] Останні серії дивилась важко, та більше мабуть "на фоні" кінцевий післясмак - не сподобався. Стрендж тут як Стрендж. Хлопчик надто дивний, особливо в останній серії цього шоу.
    3. антоніо
      антоніо Гість 13 липня 2024 18:09
      серіал зайде не всім, проте мораль є - чуйте, прислухайтеся і любіть ближніх, бо буде дупа
    4. baby13
      baby13 Гість 4 липня 2024 01:28
      Задум непоганий, розкрита тема відносин з батьками і проблеми безхатьків. Але реалізація місцями просіла. Персонаж детектив просто бісив до розв'язки тюхтійством своїм. [s]По суті, поліція нічого не зробила для пошуку хлопця, детективу все готове падало на голову, дуже довго до нього доходило, тільки викрили злочинців по минулій справі по ітогу, [/s]
      Камбербетч знову грає геніального дивака-поганця, нічого нового (др.стрендж, шерлок, патрік мелроуз і вінсент просто під копірку). Хотілось би частіше бачити його в інших амплуа.
      Розкриття теми батьків-дітей виводить на емоції, заставляє задуматися, за це плюс. Якщо оцінювати цей серіал як соціальну драму, творці впоралися. Як детектив, нууу такеее. Уловки саспенсу типові, інтрига слабка.
    5. Melomanochka93
      Melomanochka93 Постоялець 7 червня 2024 18:29
      Шикарний серіал. Неперевершений Бенедикт Камбербетч. Гарний акторський склад. Наче, й не відкрили Америку цим серіалом, але творці донесли важливі істини/змісти/сенси.
      Багато важливих тем в "Еріку" піднято. Однозначно їх треба висвітлювати в кіно. На одному диханні всі шість серій глянула. Чудово просто. Є, над чим задуматись... Багато духовної їжі для роздумів. І музичний супровід - на висоті.