Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Самаритянин

Самаритянин

Samaritan
5.7
16+
    13-річний Сем Клірі разом зі своєю матір'ю Тіффані живе у неблагополучному місті, де через фінансову кризу процвітають безробіття та кримінал. Щоб допомогти мамі з грошима, підліток зв'язується зі злочинним угрупованням, хоча залишається вірним ідеалам Самаритянина, легендарного супергероя і борця за справедливість, який понад 20 років тому безвісти зник у пожежі на електростанції, борючись проти злого брата-близнюка Немезиди. Спостерігаючи за своїм сусідом, літнім сміттярем Джо Смітом, хлопчик починає здогадуватися, що він і є тим самим зниклим супергероєм...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Самаритянин» 2022 українською мовою онлайн безкоштовно

    +115 205

    Відгуки (3)
    1. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 6 серпня 2024 23:13
      Неочікувано чудовий фантастичний фільм. Трохи нудний початок трішки, сам фільм хоч зірок і не хапає з неба, явно на рівні з умовним Веномом, але і явно дешевше знятий.
    2. Гість критик
      Гість критик Гість 16 червня 2024 15:37
      Шлак, з примітивним сценарієм та постановкою. Враження наче продюсер Сталоне, сценарист Сталоне, режисер Сталоне, актор Сталоне, кільце замкнулось.
    3. deathzetk
      deathzetk Новачок 8 червня 2024 18:53
      Дивився на обложку і думав шо якась маячня, а не фільм, ще й рейтинг низький. Але був приємно здивований, бо фільм насправді непоганий. Незвично дивитись супергеройський фільм без дурних жартів і купи кольорових костюмів як в Мурвел. Та і взагалі дещо дивно бачити Слая в ролі супергероя, але як в мемі з героями бойовиків 80х - 90х - герої не носять плащі. На початку фільм трохи занудний був, але в цілому на вечір подивитись піде.