Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Думка про тебе

Думка про тебе

The Idea of You
6.3
18+
    Солен Маршан, 40-річна самотня мати, починає несподіваний роман із 24-річним Гейсом Кемпбеллом, співаком найпопулярнішого бой-бенду на планеті.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Думка про тебе» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +1206 1450

    Відгуки (20)
    1. introvert
      introvert Гість 15 вересня 2024 18:16
      якщо не мати сильних очікувань, то доволі легенький романтичний фільм. актори сподобались і сподобалось, що автори не стали додавати якихось супер нереалістичних героїчних подій
    2. Гість Ольга
      Гість Ольга Гість 28 серпня 2024 23:29
      Цей фільм увійшов у мою топ-10 найулюбленіших. Гра акторів і підібраний акторський склад надзвичайно чудовий. Отримала неймовірне задоволення від перегляду фільму, розумієш що і в житті таке можливо (звісно без таких значних зірковостей) тому хочеться наголосити, що боротися за своє щастя потрібно до останнього. Однозначно рекомендую до перегляду без сумнівів, хто любить мелодрами, романтизм і справжні почуття.
    3. Гість Валерія
      Гість Валерія Гість 17 серпня 2024 19:13
      Фільм неймовірний, гра акторів чудова, сюжет не банальний. Я отримала задоволення від перегляду цього фільм. Висвітлена проблема сучасності ДОРОСЛА ЖІНКА МОЖЕ БУТИ З МОЛОДИМ ХЛОПЦЕМ. І яка ж гарна Енн, хочеться теж так чудово виглядати в майбутньому. Єдине, що мені не сподобалось це те, що вона пожертвувала своїм щастям заради дитини і могла більше ніколи не зустріти свою людину.
    4. Гість Анастасія
      Гість Анастасія Гість 6 серпня 2024 09:43
      Неочікувано вразив. До останнього не хотіла його дивитися, трейлер не дуже, опис теж, здавалося щось банальне і надто нудне. Але 2 години пройшли на одному подиху, глибоко, чуттєво, до сліз. Раджу подивитися.
    5. Єлизавета Панченко
      Єлизавета Панченко Гість 2 серпня 2024 00:18
      Дуже прекрасний фільм, про любов, про стосунки, про розрив шаблонів. Трішки заважали "качелі" у фільмія, але в цілому круто. [s]І фінал, хотілося б весілля.[/s]