Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Нічні виклики

Нічні виклики

The Responder
7.4
16+
    Сюжет розповідає про інспектора Кріса Карсона, який за довгі роки роботи в поліції втратив емоційну рівновагу, віддалився від своєї дружини Кейт, і був понижений до співробітника служби екстреного реагування, що ночами патрулює кримінальні вулиці Ліверпуля. Вважаючи за краще працювати поодинці, він змушений знаходити спільну мову зі своєю новою напарницею Рейчел Гаргрівз, недосвідченим офіцером-ідеалістом, що намагається суворо дотримуватися рамок закону. Регулярно наражаючись на смертельну небезпеку під час служби, чоловік шукає спосіб впоратися з особистісною кризою і привести своє життя до ладу.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Нічні виклики» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +131 171

    Відгуки (3)
    1. Гість Євген
      Гість Євген Гість 17 серпня 2024 09:53
      Перший сезон я подивився на одному подиху: сюжет логічний, події розвиваються динамічно, гра акторів гарна, дубляж чудовий. Лише кінцівка недопрацьована. Другий сезон "висмоктаний з пальця", кацапські матюки в дубляжі вкрай недоречні. Тож лайк від мене лише першому сезону.
    2. Гість Dana
      Гість Dana Гість 18 червня 2024 22:46
      Надзвичайно вразив. Як на мене, це найкращий серед нових серіалів за час повномасштабної війни. Дуже проникливий, життєвий і дуже важкий, залишається в думках на тривалий час, більшість моментів просто розривають серце. Нічого подібного ще не зустрічалося. Напруження і тягар головного героя, його прагнення вчинити правильно, коли це неможливо, зовсім трошки нагадує фільм «Винний» (The Guilty) 2021 року.
      На основі реальних подій, зібраних фрагментарно. Напевно, кожному, хто хоче стати поліцейським, і збирається обрати собі цей фах на все життя, варто спершу подивитися цей серіал.
    3. Гість Любов
      Гість Любов Гість 4 червня 2024 15:14
      Класний серіал! Дивлюся 2й сезон. Мартін Фрімен тут класний, хоча я його не дуже люблю. Цікаво і дотепно часом. А взагалі, порівняно з проблемами героя, власні здаються не такими вже і важливими))))