Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Пробивний чувак

Пробивний чувак

Boy Kills World
6.4
18+
    Бой — глухонімий хлопець, чия родина була вбита Гільдою Ван Дер Кой, головою корумпованої постапокаліптичної династії. Після смерті близьких Бой тікає в джунглі, де таємничий шаман навчає його бойовим мистецтвам, щоб перетворити на «зброю смерті», спрямовану проти Гільди. Завершивши навчання, Бой виявляється один у шаленому антиутопічному світі та незабаром потрапляє до групи опору, активно налаштованої проти владної династії.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Пробивний чувак» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +60 158

    Відгуки (3)
    1. lavaget
      lavaget Новачок 15 червня 2024 18:40
      Доволі неординарний бойовичок, що виходить за рамки жанру. Так, тут не те щоб закручений і хитромудрий сюжет, але сцени затягують, і головний герой веде тебе по історії. Дещо схоже на швидкісний потяг по відчуттям.
    2. MorpheusFR
      MorpheusFR Гість 31 травня 2024 00:15
      Фільм починає збиратись після другої частини хрономітражу, до того тяжко це дивитись, кров з очей! А потім не дуже замислуватий сюжет, легке кіно...
    3. FullHD
      FullHD Новачок 27 травня 2024 02:19
      Під час усього часу перегляду фільму задавав собі питання: що тут бл#@ коїться?! Не зрозумілий сенс фільму та передісторія кіновсесвіту. Ці рани несумісні з життям та купа ляпів ще той крінж, тож після перегляду фільму враження не те щоб нейтральне, воно повністю негативне.