Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Стінг: Жах ночі

Стінг: Жах ночі

Sting
5.7
18+
    12-річна Шарлотта живе в Нью-Йорку з матір'ю Гізер і вітчимом Ітаном, який намагається досягти хорошого відношення прийомної дочки за допомогою спільного інтересу до коміксів. Але Шарлотта продовжує залишатися замкненою дівчинкою, оскільки Гізер та Ітан витрачають більшу частину вільного часу на догляд за новонародженою дитиною. Сірі будні дівчинки починають мінятися однієї ночі, коли вона виявляє яйце, з якого з'являється дивний маленький павук. Шарлотта дає йому прізвисько Стінг, годує його тарганами та віддає для досліджень студенту-біологу Еріку. Незабаром хлопець розуміє, що павук отруйний і смертельно небезпечний, але, перш ніж Ерік встигає щось зробити, Стінг виривається на волю...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Стінг: Жах ночі» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +65 137

    Відгуки (1)
    1. Гість Ром
      Гість Ром Гість 26 травня 2024 01:41
      Фільм не лякає абсолютно якщо не арахнофоб. Традиційно весь фільм на собі тягне один чорний чувак(і бабуся). Сама ідея з павуком класна і я її уявляв куди страшнішою і захоплюючою, а вийшов відстій. Режисер навіть не вікористав ефекту замкнутого приміщення, є павук є пусті стіни, варіантів як це використати хоч відбавляй, але не використали абсолютно нічого. Розчарування і нудьга.