Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Проклята діва

Проклята діва

Immaculate
5.8
18+
  • Списки:
  • Гасло: «Deliver her from evil.»
  • Рік: 2024
  • Жанр: Фільм, Жахи
  • Країна: США, Італія
  • Переклад: двоголосий закадровий | UAFlix
  • Режисер: Майкл Моган
  • Актори: Сідні Свіні, Альваро Морте, Сімона Табаско, Бенедетта Поркаролі, Джорджо Коланджелі, Дора Романо, Джулія Гітфілд Ді Ренці, Джамп'єро Джудіка
      Отець Сал запросив молоду Сесілію переїхати з Детройта до віддаленого монастиря в Італії, надавши їй можливість прийняти обітницю у мальовничій місцевості. На новому місці дівчина знаходить вірну подругу в особі сестри Гвен і дбайливого наставника в особі отця Тедескі, а також швидко пристосовується до місцевих звичаїв. Але незабаром відбувається серія дивних подій: спочатку їй починають снитися тривожні сни, і вона відчуває симптоми нездужання, а потім лікар виявляє, що дівчина вагітна, хоча Сесілія ніколи не була сексуально активною. Кардинал Мерола оголошує непорочне зачаття дивом, і черниці починають готувати сестру до народження дитини, яка, на їхню думку, стане рятівником...
      Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

      Дивитися фільм «Проклята діва» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

      +36 250

      Відгуки (6)
      1. zeroFive
        zeroFive Гість 18 червня 2024 19:25
        Спочатку фільм був цікавий.. Але фінал.. Загалом фільм не взяв. Якщо немає взагалі що дивитися - разок глянути можна. А так - ні про що.
        1. Гість Джулія
          Гість Джулія Гість 15 липня 2024 16:54
          Як це, ні про що? Фільм про справжнє життя-буття церкви (в усіх її проявленнях). Трохи завуальовано (там відбуваються значно страшніші події).
      2. dayasalomi
        dayasalomi Новачок 4 червня 2024 14:31
        Почути тут наш Щедрик було несподівано та приємно.[s] Щось таке є у цій сцені з вбивством під нашу пісню. [/s] Картинка тут взагалі на вищому рівні, режисерська та операторська робота 10/10. А також гра Сіндні Свіні на вищому рівні, я вірила кожній емоції. Фільм чудовий, я на мене.
      3. Гість Наталія
        Гість Наталія Гість 27 травня 2024 21:48
        Тема, звісно, не нова, але фільм непоганий. Лише з одного трохи підгоріло - якого біса тут грає щедрик українською в абсолютно невідповідній сцені.
      4. Юлія27
        Юлія27 Постоялець 27 травня 2024 00:57
        Змішані почуття... Спочатку цікаво, моторошно, згодом страшно, а тоді момент який вже багато де обговорювався, момент вбивства під наш Щедрик, під пісню зі словами українською... Що цим моментом хотів показати автор не зрозуміло, але саме тоді фільм з триллеру жахів містики стає чорним гумором і втрачає оцю моторошність. Кінець мені сподобався, хоч завжди хоеться бльшого, але на щастя кінець є кінцем.
        Раз переглянути можна
      5. Olenkaa
        Olenkaa Новачок 26 травня 2024 23:41
        Неочікувано було почути в цьому фільмі Щедрика, і приємно, що у списку пісень серед авторів вказаний Леонтович. Український слід)