Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Макстон Голл

Макстон Голл

Maxton Hall - Die Welt zwischen uns
7.5
18+
    Сором'язлива Рубі Белл зі скромної родини має заповітну мрію: вступити до Оксфордського університету. Реалізацію мрії доводиться відкласти, коли дівчина отримує стипендію в елітному приватному коледжі Макстон Голл, де навчаються діти багатих та могутніх людей, а всередині навчального закладу існує сувора ієрархія серед учнів, що базується на грошах, розкоші та владі. Не цікавлячись грошима та шкільними інтригами, Рубі намагається не привертати до себе уваги, але її план зазнає невдачі, коли вона дізнається таємницю про сім'ю свого зарозумілого однокласника Джеймса Бофорта...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Макстон Голл» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1211 1547

    Відгуки (21)
    1. Гість Ілона
      Гість Ілона Гість 27 серпня 2024 16:21
      Серіал на 1 раз. Актори порадували. Красиво знято. Але сюжет поки що залишається на рівні чергової teenage drama. Хочеться чогось нового, а тут все по шаблону - контролюючі батьки, лгбт та [s]підліткова вагітність.[/s] В мене навіть виникли флешбеки з one tree hill.
    2. Neti
      Neti Постоялець 18 серпня 2024 20:09
      Після прочитання книги, можу відмітити чудову гру головних героїв та хімію, яку їм вдалося показати на екрані. Дуже емоційно, гарно та цікаво вийшло. Чекаю продовження.
    3. Гість Аріна
      Гість Аріна Гість 13 серпня 2024 04:11
      Спершу мені здалося, що цей серіал буде трохи нуднуватим і шаблонним, хотілося навіть припинити перегляд, але так рада, що цього не зробила, адже загалом серіал виявився просто неперевершеним і дуже чуттєвим.. такий талановитий акторський склад, персонажі розкриваються поступово і при чому достатньо глибоко. Піднятий цілий ряд дуже важливих тем і реальних проблем, неодноразово наголошується на важливості залишатися вірним собі і своїм мріям, незважаючи ні на що. Дивилася з величезним захопленням! І ніяк не думала, що після перегляду цей серіал може лишати такий серйозний відбиток.. я в захваті!!!
    4. Olh
      Olh Новачок 11 серпня 2024 06:07
      Так дійсно досить непогано, подивилася всі серії не відриваючись. Може трохи наївно, але це ж норманом для підліткового серіалу. Чекатиму на продовження. Актор гарно грають. А дубляж взагалі супер, дякую.
    5. Гість Оксана
      Гість Оксана Гість 26 липня 2024 21:30
      Хоч сюжет і не новий, але як цей серіал прекрасно знятий: смачно, яскраво, картинка на найвищому рівні, герої зіграли просто шедеврально, ви отримаєте масу задоволення від історії кохання, зародження почуттів, розкриття героїв та їх емоцій, від їх бесід та дискусій, від поглядів та пристрасті) дуже гарна історія кохання, кожен герой розкривається, має характер, герої цікаві, хочеться за ними спостерігати) музика топ) сюжет динамічний) чекаю з нетерпінням продовження) один з небагатьох серіалів, який хочеться передивлятись