Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Убивчий парадокс

Убивчий парадокс

A Killer Paradox
7.1
18+
    Лі Тан — звичайний студент, який підробляє в цілодобовому магазині, все ще залежить від батьків і мріє відвідати Канаду. Одного вечора в житті хлопця відбувається крутий поворот, коли він ненавмисно вбиває людину, що напала на нього. Невдовзі з'ясовується, що жертвою виявився небезпечний серійний убивця, який довго ховався від правосуддя. Ця подія відкриває у Лі Тана надприродний дар, що дозволяє розпізнавати поганих людей, які заслуговують на смерть. Хлопець стає катом, який полює на злочинців і ретельно позбавляється доказів. Однак його дії не залишаються без наслідків, оскільки його слідом уже йде проникливий поліцейський Чан Нан-гам.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Убивчий парадокс» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +30 42

    Відгуки (1)
    1. vimeowww
      vimeowww Новачок 8 липня 2024 11:37
      На початку було дуже цікаво, але під кінець я трішки занудьгувала, почала пропускати деякі сцени, щоб скоріше дійти до головного сюжету. Загалом сподобалось, зйомка дуже захоплююча, цікаво спостерігати.