Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Суперники

Суперники

Challengers
7.2
16+
    Дружина та тренер знаменитого тенісиста, якого переслідує смуга невдач, записують його на змагання «Челленджер», де він змагатиметься із колишнім коханцем своєї дружини...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Суперники» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +172 576

    Відгуки (20)
    1. lvicooo
      lvicooo Новачок 23 вересня 2024 11:29
      Класний фільм, але залишає почуття незавершенності, дуже багато незакритих сюжетіних ліній.
    2. Романейро
      Романейро Частий відвідувач 31 серпня 2024 18:17
      Обожнюю такі фільми, де важко визначити протагоніста і антагоніста, де кожного з головних героїв є за що любити і відчувати огиду, де творці залишають глядачеві можливість вибрати на чию сторону стати, і де вибір цей залежить від того, якою людиною є сам глядач. Геніальний фільм. Фільм не про гру в теніс і це добре, що його не було багато в фільмі, бо тільки руйнував би розвиток подій і історію.
      Я б сказав, що цей фільм теж емоційно жорстокий через постійні роздуми, і це на плюс, тримає напругу і врізається в пам'ять. Музичний супровід і зйомка в цьому фільмі виконують роль наратора для нервової системи глядача. Дехто нарікає на затягнутість, але в мене відчуття затягнутості було лише тоді, коли була гра на емоціях та нервах, коли не знаєш, що буде далі, і просто хотілося, щоб все вже закінчилося, бо нестерпно було це терпіти (в хорошому сенсі, бо гарна була гра на емоціях нервах). Фільм однозначно вартий перегляду.
    3. Alina Rossomakhina
      Alina Rossomakhina Новачок 25 серпня 2024 03:39
      Очікування від фільму були більші, через рекламну кампанію, що розгорнулась. Та фільм доволі непоганий, намагається передати нам емоційну напругу, що відбувається між героями на полі та поза ним. Актори гарні, операторська робота гідна, та від розтягування сюжету створюється відчуття нудьги від перегляду, хочеться швидше дізнатись для чого ми тут зібрались. Як і інші я плуталась у часових рамках)
      Відкрита кінцівка когось засмутила, та на мій погляд все очевидно і проємно завершиться) [s] На мою думку головний конфлікт розгортається в голові головної героїні. Вона амбіціна та сильна в спорті, хотіла та могла досягти успіху. Через травму можливості не стало, але амбіції ще є. Все своє життя вона демонструє жагу до успіху, до того щоб стати чемпіоном та бути з чемпіоном. Травма не дала їй можливості достатньо проявити себе як гравця, і їй залишилось місце тренера та дружини чемпіона. Для неї його перемога була її перемогою. Кінець його карʼєри - її помилка. Вона так жадала бути з переможцем, що програла цю битву. Хлопці боролись за її увагу всі 132 хвилини стрічки, в кінці їх обійми символізують кінець війни. Жодного з них вона не гідна після років ігор. [/s]
      Переглянути було цікаво, але цей досвід повторювати не хочеться)
    4. carstairs
      carstairs Новачок 6 серпня 2024 22:05
      Протягом всього фільму ми спостерігаємо за одним матчем, під час якого розкриваються деталі спільного минулого головних героїв.

      Персонажі створюють, доповнюють та перетворюють один одного. З цієї картини неможливо викреслити жодного.

      Теніс був обраний не просто так. Він є прямою метафорою до всього, що відбувається між героями.

      Найменші деталі можуть нести глибокий підтекст або передвіщати майбутні повороти подій, тому важливо їх не пропускати. ✨

      Це не класична романтична історія з любовним трикутником, а спортивна драма про владу та одержимість успіхом. Яким чином буде досягнута мета — вже не грає великої ролі.

      Хронометраж міг би бути трохи коротшим. Є кілька сцен, які можна було б скоротити без шкоди для сюжету чи атмосфери.

      Багато продакплейсменту.

      Цей фільм особливо сподобається тим, хто цінує детально прописані стосунки між персонажами, а також драматизм, який розгортається на тлі спортивних змагань. Якщо ви шукаєте кіно, що дозволяє зануритися у вирій емоцій, то «Суперники» — ідеальний вибір!
    5. fetiryk
      fetiryk Новачок 30 липня 2024 19:30
      Фільм сподобався. Мені було цікаво, моментами переживала за персонажів. Фіналочка для особистої фантазії залишена)
      Чудовий фільм як на мене, настрій зробив)