Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Міністерство неджентльменської війни

Міністерство неджентльменської війни

The Ministry of Ungentlemanly Warfare
6.8
18+
    1942 рік, Велика Британія. Вони — найкращі з найкращих. Авантюристи та першокласні фахівці, які звикли діяти поодинці. Але коли на кону стоїть доля всього світу, їм доводиться об'єднатися у надсекретний бойовий підрозділ та вирушити на виконання зухвалої місії проти нацистів. Тепер їхня справа — війна, і вести її будуть зовсім не по-джентльменськи.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Міністерство неджентльменської війни» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +1315 1561

    Відгуки (13)
    1. пан токсік
      пан токсік Новачок 26 серпня 2024 13:51
      Мабуть порівняти цей фільм можна з "Гармати острова Наварон (1961)", оскільки він претендує на історичність і теж знятий по книзі.
      І найприкріше для цього фільма, що маючи десятки років досвіду кіноіндустрії, величезний вибір акторів, зіркового режисера і у 10 раз більший бюджет - фільм важко оцінити краще ніж "провал", і він програє порівняння з 60 річної дівності фільмом. (Ну ладно, я трошки нагнітаю - порівняння з найкращим фільмом про другу світову програють всі)

      Але все виглядає занадто легко, тупі вороги мруть пачками, тупі герої просто стріляють і жартують.
      Тобі не шкода героїв, бо ти їх не знаєш і ще не співчуваєщ їм - формула, яка працювала у "карти, гроші, два стволи" не працює тут.
    2. Wundersex
      Wundersex Постоялець 21 серпня 2024 12:57
      Як можна зробити драйвовий фільм про соціопатично-маніакальне мочилово нацистів таким нудним? Наче Бі-Джей Бласковиц з Wolfenstein на рівні складності "Can I play, Daddy?" крошить фріців, прописаних тупим штучним інтелектом, направо і наліво без смислу, безкінечно.

      Оцінка: 5 з 10
    3. Гість Діана
      Гість Діана Гість 7 серпня 2024 23:49
      Сподобався фільм. Надзвичайно те, що засновано на реальних подіях. Актори, сюжет, виконання - дивовижно, що таке взагалі могло відбутись. Справжні герої.
    4. Racoon
      Racoon Новачок 11 липня 2024 00:35
      Мені сподобався фільм. Цікаво, з жартами, далеко не нудно й і не затягнутий по сюжету. Залишились позитивні емоції після перегляду, трохи навіть жаль що закінчився..
    5. Гість Михайло
      Гість Михайло Гість 25 червня 2024 23:25
      Це найкрутіший фільм у цьому році, який я бачив. Чудові актори, екшн, жарти. Раджу до перегляду.