Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Територія зла

Територія зла

Land of Bad
6.6
18+
    Молодого сержанта Джей Джея «Плейбоя» Кінні завербовано для виконання небезпечної місії: він має відправитися в джунглі Філіппін у складі команди, щоб врятувати захопленого терористами агента ЦРУ. Разом з Кінні на територію Філіппін вирушають Світ, Абелл і Бішоп, а пілоти дронів Грімм і Бренсон стають їхніми «очима в небі» та забезпечують підтримку. Місія йде не за планом, і Кінні опиняється один на ворожій території. Перетинаючи незнайому місцевість під чуйним керівництвом безпілотника Грімма, сержант стикається зі смертельною небезпекою...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Територія зла» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +334 416

    Відгуки (6)
    1. Гість Олексій
      Гість Олексій Гість 13 вересня 2024 18:51
      Подивився із задоволенням. Так, сюжет банальний, загалом як у всіх подібних фільмах. Дивитися легко і цікаво.
    2. Mr Nikolaus
      Mr Nikolaus Частий відвідувач 16 червня 2024 07:34
      Добротний, американський бойовик... під час кіносеансу нудно точно не було... повороти сюжету достатньо тримали у напрузі... в даній кінострічці відчутний присмак стилю американських фільмів-бойовиків 90-х. Втішила акторська майстерність неповторного "Гладіатора" - Расселла Кроу. Моя оцінка 8,3/10.
    3. Секта
      Секта Гість 5 червня 2024 00:00
      чому так мало дизів? це ж неможливо дивитися, такої нудятини ще пошукати треба! Кроу не повинен був тут зніматися взагалі, не його рівень, він на "голову" вище від цієї маячні ) але нашивки чи шеврони у військових жовтоблакитного кольору порадували око ))
      1. Груут
        Груут Гість 4 вересня 2024 18:31
        100% згоден з вами. Не розумію людей які пишуть про якусь інтригу! 3-тє сортний фільмець. Як тут Кроу з'явився для мене таємниця.
    4. Свирид Опанасович
      Свирид Опанасович Гість 2 червня 2024 18:12
      Коли бракує ідей ми надихаємося класикою, але в цьому випадку натхнення межує з плагіатом, бо деякі сцени тупо злизані з Рембо.
    5. мел
      мел Гість 20 травня 2024 04:43
      Типовий бойовик, в цілому добре кіно, можно переглянути увечорі не жалкуючи витраченого часу.