Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


За мільйон миль

За мільйон миль

A Million Miles Away
7.3
7+
    Хосе Ернандес народився в сім'ї мексиканських іммігрантів у Каліфорнії. У 1960-х роках сім'я постійно переїжджає з місця на місце, щоб працювати на збиранні врожаю у різних регіонах. Кочове життя залишається в минулому, коли досвідчена вчителька визнає унікальний інтелект і потенціал Хосе, після чого радить його батькам оселитися в одному місці, щоб хлопчик здобув стабільну освіту. Минають роки, Хосе успішно закінчує престижний коледж та починає працювати над реалізацією заповітної мрії: стати астронавтом. Зіткнувшись із неодноразовими відмовами з боку НАСА, хлопець не опускає руки, а продовжує відточувати навички, прагнучи виділитися на тлі інших кандидатів...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «За мільйон миль» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +136 158

    Відгуки (3)
    1. Ірина Миколаївна
      Ірина Миколаївна Гість 27 липня 2024 19:31
      Люблю біографічні фільми. Завжди цікаво зазирнути в життя цікавих, часто відомих людей. А ще у таких фільмах дуже багато мотивації.
      Фільм чудовий. Раджу до перегляду.
    2. Гість Богдан
      Гість Богдан Гість 29 червня 2024 00:09
      Чудовий фільм вартий перегляду. Розкрито сюжет фільму в повній мірі, чудова природна гра акторів... Основне що завжди можна досягати мети, просто потрібно працювати над собою.
    3. Майкерсон
      Майкерсон Гість 7 червня 2024 01:11
      Фільм вартує перегляду. Надехне втілювати мрії, або йти до них долаючи негаразди і перепони які будуть оточувати в житті. Хороший сюжет і акторська майстерність, рекомендую для перегляду.