Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Каскадер

Каскадер

The Fall Guy
6.9
13+
    Після травми на зйомках каскадер Кольт Сіверс вже півтора року як пішов із професії, працює паркувальником і звинувачує себе за той невдалий трюк. Раптом йому дзвонить продюсерка та просить терміново прилетіти до Австралії, де його колишня дівчина-оператор Джоді знімає свій режисерський дебют, масштабну фантастику «Металшторм». Після приїзду з'ясовується, що Джоді бачити його не рада, а також справа ускладняться зникненням виконавця головної ролі — зірки бойовиків, у якого Кольт колись був дублером...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Каскадер» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +1459 2071

    Відгуки (20)
    1. jerry
      jerry UASerials 29 травня 2024 09:13
      Наразі це найкраща якість відео та звуку. Як тільки з'явиться більш якісніша — ми замінено.
    2. kuro_ajax
      kuro_ajax Гість 9 вересня 2024 17:20
      Можливо дехто як і я буде розчарованний цим фільмом, тому що очікував зовсім не те що побачив
      Фільм максимально клішований, перенесачиний не важливими подіями які ростягують хронометраж, але він має простий сюжет і не напряжний екшн
      Фільм просякнутий вайбом бойовиків 90х. Пам'ятаєте ті часи, коли ви з сім'єю сиділи і дивилися фільми про Бонда, та різні кінострічки за участю Ван Дама, Сталоне або залізного Арні?
      Цей фільм дарує такіж враження та емоції як і тоді, коли сидячи перед теликом ми задоволенно усміхалися і казали: "пфф Ну прямо як у кіно!"
      Приємного всім перегляду.
    3. Оксиген
      Оксиген Гість 1 вересня 2024 22:14
      Хоч сюжет і клішований, але кадр поставлений прекрасно - світло, ракурс, хід камери... У моменті з мультиекраном я пищала від виконання задумки. Усім хейтерам великий привіт - фільм прекрасний.
    4. Claudi
      Claudi Гість 31 липня 2024 23:21
      Цей фільм - просто витрачений дарма час. Абсолютно нецікавий. Окрім Гослінга в ньому нічого вартого перегляду більше нема. Все клішейно, сюжет і зйомки дешеві.
    5. 666
      666 Гість 18 липня 2024 13:51
      Фільм-екшн, цим усе сказано. Тут немає ні сценарію, ні особливої інтриги, дивитися це вкрай нудно, і навіть Гослінг, який грає професійно, тут не в касу - це про видовище, де не треба думати. З промоткою ледве-ледве.