Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Доктор Герроу

Доктор Герроу

Harrow
7.6
16+
    Доктор Деніел Герроу — геніальний патологоанатом, що працює в інституті судової медицини. Незважаючи на нестерпний характер і гострий язик, Герроу заслужив довіру у поліцейських, які вимагають, щоб саме він займався розтином в особливо важких випадках, а також здобув повагу керівництва, що високо цінує його професіоналізм. Але у якийсь момент він змушений звільнитися через загострені стосунки з дочкою, яку він довгий час не міг знайти. І в той момент, коли Деніел був уже морально готовий завершити свою професійну діяльність та присвятити вільний час сім'ї, відбувається несподівана подія, яка повністю змінює його плани...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Доктор Герроу» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +423 523

    Відгуки (4)
    1. Vi_dance
      Vi_dance Новачок 6 вересня 2024 21:43
      Дуже приємний серіал! Естетичне задоволення) На акторів хочеться дивитись, акторський склад ідеальний, прекрасно доповнювали один одного, чудова гра кожного! Сценарій сезонів цікавий, шкода прощатись із цим шоу! Відмінні діалоги, взаємовідносини, гумор! Ложка дьогтю - лінія дітей, ох уж цей вік, імпульсивність та бунтарство, проте для сюжетних ліній пасувало.
      Якісний продукт)
    2. Гість Анна
      Гість Анна Гість 23 липня 2024 08:18
      Насправді, ідея класична. Розслідування, розумні терміни, людські емоції... Перший сезон мабуть непогано. Але другий - це просто дивовижний спосіб "заварювати каву" 10 серій поспіль. Реально, матеріалу максимум на три серії. Додивилась, але це просто жах (((
    3. loverlove25
      loverlove25 Новачок 24 червня 2024 22:52
      Почала дивитись і вже після першої серії з'явилося відчуття, що це якесь легке, ненав'язливе кіно, з простеньким сюжетом.
      Але вже десь із середини першого сезону мене повністю захопила ця історія!
      Закручений сюжет, незрозумілі мотиви, і бажання скоріше розгадати цю загадку в поєднанні з чудовим акторським складом із надзвичайно природньою грою зробили це кіно дуже цікавим.
      Тут немає багато кровопролиття, триллеру і інших жахіть. Натомість є цікаві життєві людські історії, які гармонійно поєднуються із основною сюжетною лінією.
      По завершенню першого сезону я вже дуже раділа, що вийшов другий.
      А другий сезон захопив ще більше. Сказати, що я в захваті, це буде мало👍
      Тепер дууууууже буду чекати третій сезон!
      Безмежно вдячна команді за те, що постійно додаєте нові фільми з українським дубляжем 🙏
      Серіал рекомендую👍
    4. Deidra
      Deidra Частий відвідувач 12 травня 2024 09:07
      Нарешті! Нарешті цей серіал українською! Звісно ,,Вічність" особисто для мене очолює список необґрунтовано закритих проектів, але Герроу прекрасний! Навіть попри трішки ,,сонтабарбари" з загубленими дітьми, серіал достойний. Ну так, нічого надприродного, крім фантастичної харизми Гріффіта, але гарна історія. Традиційно дякую за український переклад, сподіваюся, що з часом перекладуть і наступні два сезони, вони того варті.