Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Шардлейк

Шардлейк

Shardlake
6.8
18+
    Англія, XVI століття. Томас Кромвель доручає адвокату Меттью Шардлейку розслідувати таємниче вбивство одного зі своїх комісарів, скоєне в монастирі у провінційному містечку Скарнсі. Перед убивством комісар працював над збиранням необхідних доказів, щоб закрити місцевий монастир, і тепер для подальшої політичної кар'єри Кромвеля важливо розібратися в обставинах скоєного злочину і завершити процедуру закриття церкви. Щоб виключити можливу невдачу, Кромвель переконує Шардлейка працювати над розслідуванням разом із зухвалим Джоном Бараком. Незабаром після прибуття в Скарнсі головні герої стикаються з ворожістю з боку ченців, рішуче налаштованих зробити все можливе, щоб захистити свій орден.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Шардлейк» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +101 123

    Відгуки (2)
    1. Kryzhanivska
      Kryzhanivska Гість 15 липня 2024 19:55
      Детективна історія відбувається в часи Реформації - дуже не прості для Англії. Атмосфера старовинних холодних монастирських стін створює очікування якогось лиходійства. І воно обов'язково стається. Цікаво було пригадати хто такі "кавалери" і "круглоголові", тоді стає зрозумілою фраза "Міг, але ж в лахмітті!". Хотілось би продовження.
    2. Anna999
      Anna999 Новачок 4 червня 2024 03:28
      Щось нове і цікаве. Взагалі люблю типу такого часу фільми. Декорації і одяг супер. Актори теж. Хто бачив "Ще одна із роду Боллейн" буде зацікавлений.