Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Манкімен

Манкімен

Monkey Man
6.9
18+
    Жорстокі вулиці Мумбаї зробили з нього бійця, який не зупиниться ні перед чим, щоб помститися за свою сім'ю. Відтепер його життя ділиться між підпільними боями за гроші, де люди в масках б'ються до останнього вдиху, і роботою в елітному нічному клубі для найбагатших і найпорочніших. Все більше занурюючись у таємний світ, він зводить рахунки з кримінальними авторитетами та корумпованими політиками, які забирають у людей все. Ім'я йому — Манкімен.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Манкімен» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +129 293

    Відгуки (7)
    1. Wundersex
      Wundersex Постоялець 21 серпня 2024 12:59
      Зробити якісне "попурі" яке б не перетворилось в чергову кальку видатних попередників, а виглядало цікаво - це треба постаратись. Як для режисерського дебюту і зміни амплуа на 180 градусів - Дев Патель великий молодець.

      Оцінка: 7 з 10
    2. Alexis Texas
      Alexis Texas Новачок 7 липня 2024 15:50
      Фільм сподобався, графіка, сцени боїв, музичний супровід. І, чесно, нарешті не щось із одними й тими ж американськими крутими перцями, які борять тероризм щороку в сотні фільмах. Тут правильна подача, свіжа тема для драми, нові конфлікти. І звісно ж новий сетинг з усіма своїми особливостями.
      [s]І мене особливо потішило те, як головний герой вбив усіх, кого планував. Спочатку в нього не вийшло, що в принципі було очікувано. Невпевненість у собі, і своїх діях, у перемозі. Але згодом, потренувавшись, опанувавши себе, він зробив усе, що планував. Не було такого, що персонаж ґлоуапнувся не лише фізично, але й духовно, і під кінець починає розводити шмарклі оцим банальним "я не такий як ти, я не вбивця" і пробачає ворогу і милує його. Запланував убити – вбив. Мовчки, швидко, жорстоко. Всі вороги знищені, як і ті, хто став на його шляху до помсти. І немає цього приколу про те, що помста нічого не змінить. Словом, нарешті я побачила те, що хотіла в сюжеті бойовика, й особливо в його завершенні.[/s]
    3. Перехожий
      Перехожий Гість 25 травня 2024 21:42
      Прочитав наведені тут коментарі і подивився. Бойовиком цей фільм можна назвати з ветиким припуском, хіба що остаані хвилин 30. Сцени боїв можна назвати гарними, якщо порівнювати їх із тими сценами, до яких ми звикли у стандартних індійських фільмах. А так - звичайні. Несподіваних поворотів сюжету не побачив, а от недопрацювання сценарію - скільки завгодно. Хоча гра акторів, особливо головного, дійсно непогана.
      Далі йдуть спойлери:
      [s]Помста за дитячі психологічні травми - збитий сюжет, особливо в індійському кіно;
      Прикладів перетворення головного персонажу на героя з легенд також доволі багато
      а перетворення протагоніста з мішка для биття на супер спецназівця всього за кілька тренувань під барабани можливе, мабуть, тільки після вживання отруйного порошку з міфічного дерева.[/s]
      Отже порівняння з Джоні Уіком (дійсно справжнім бойовиком, який мені також не подобається) просто смішне. На колір та смак товариш не всяк, і якби я сам сходив на цей фільм у кінотеатрі, то, мабуть, також би розхвалював його як потужну драму, щоб хоч якось виправдати витрачені кошти на квиток.
      І так, танців головних героїв тут дійсно немає, але після перегляду цього фільму я не впевнений, що це таки плюс!
    4. Тунгус
      Тунгус Гість 13 травня 2024 22:08
      Майже Індійський Джон Уік.
      Непогані сцени боїв.
      Як для індійського кіно без танців ще й з правильними законами фізики, вийшло дуже не погано)
    5. Йода
      Йода Гість 11 травня 2024 16:38
      До "Джона Уіка" ще далеко, але за спобу зняті кіно де не танцюють через кожні 20 хвилин та не розмовляють по пів години з кулею в голові щіра 8-ка. Взагалом як на новій формат Індійського кіно непогано.