Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Дроти

Дроти

The Wire
9.3
18+
    Детектив Джеймс МакНалті отримує завдання очолити групу, яка намагається посадити за ґрати місцевого наркобарона Ейвона Барксдейла. Ейвону разом з його правою рукою Стрінгером Беллом та численними підлеглими доводиться мати справу з копами та інформаторами у власному оточенні, а також змагатися з конкурентом Омаром, який грабує наркодилерів та перепродає наркотики. В той самий час лейтенант Седрік Деніелс, що керує розслідуванням, стикається з корумпованою бюрократією, жорстокими детективами та твердолобим, але рішучим МакНалті.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Дроти» / «Прослуховування» 1, 2, 3, 4 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +372 422

    Відгуки (1)
    1. Ведмесвинолюд
      Ведмесвинолюд Гість 16 травня 2024 21:01
      Потужно, крута робота спенаристів, режисури та акторів. Зайшло усі 12 серій за кілька днів. 10/10, усім рекомендую до перегляду.
      Подяка за дубляж українською, приємно бачити, що окрім нових серіалів є проекти й по озвученню класичного базованого контенту, котрого свого часу не було українською продубльовано.