Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Фаворитка Міллера

Фаворитка Міллера

Miller's Girl
5.2
18+
    Каїро Світ — 18-річна старшокласниця з багатої сім'ї, яка проживає в провінційному містечку в Теннессі та готується до вступу до Єльського університету. Шкільний вчитель літератури Джонатан Міллер, який помітив виняткові письменницькі здібності дівчини, просить її написати есе у стилі свого улюбленого автора. Від нудьги вона пише сміливу та відверту еротичну розповідь про сексуальні стосунки викладача з його молодою ученицею. З цього моменту між Джонатаном і Каїро утворюється справжня сексуальна напруга, яка будь-якої миті може вийти з-під контролю...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Фаворитка Міллера» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +219 697

    Відгуки (7)
    1. folion
      folion Постоялець 7 липня 2024 16:46
      Я мабуть висловлю не популярну думку, бо судячи зі всього - людям фільм зайшов, однак не мені. Це фільм, який вмістився би в 20-25 хвилинну короткометражку, бо самого сюжету і історії як кіт наплакав, все решта - розтягнення і розжовування повітря, в кінці кінців ми нікуди не прийшли, нічого не почерпнули. Історія "стосунків" - ніяка. Від слова взагалі. Більшість речей, які робилися/казалися/змальовувались - не надто і рухали сюжет, а скоріше були там, щоб зайняти глядача заради 3 секунд погляду. Другорядні персонажі не цікаві, нудні і місцями дратуючі. Основну зачіпку під дощем я взагалі пропустив і не зрозумів - це реальна подія чи чиясь фантазія, бо схиляюсь до другого, оскільки дуже багато зайвих закадрових реплік, які часто збивали з напрямку історії. Кажу ж, якби це був короткий метр - це виглядалоби динамічніше і цікавіше, а не оце от все.. З натяжкою 6 поставив, навіть не знаю чого так багато, можна менше.
    2. Гість Женя
      Гість Женя Гість 4 липня 2024 22:52
      Скучнуватий фільм, схоже на театральну постановку. Але Ортега грає відмінно!
    3. Гість Станіслав
      Гість Станіслав Гість 15 травня 2024 18:09
      Фільм доволі цікавий, тримає в напрузі, чимось схожий на фільм Річард говорить прощай, хороша акторська майстерність, сюжет який трмає в напрузі, цікаві змістовіні діалоги створюють непоганий фільм для вечірнього перегляду, бажано з другою половинкою. 7.5/10
    4. c2c4
      c2c4 Новачок 11 травня 2024 11:37
      Чудовий фільм! Тримає напругу (інколи сексуальну), неначе ви присутні і спостерігаєте безпосередньо, а не через екран. Кайра гадюка, жорстокість підлітків у всій красі.
      Однозначно раджу до перегляду. Власне, це було гарно і не нудно.
    5. gil
      gil Гість 10 травня 2024 22:14
      "Дівчина Міллера" справжня назва. Цікавий фільм про, насправді, доволі поширену педагогічну ситуацію.
      Чому у анонсі зазначено як, у т.ч., "комедія", неясно.
      Один невірний крок руйнує життя.
      У них є "окружне управління освіти" ! Вау !!
      Дженна Ортега молодець.
      9/10