Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Артур, ти король

Артур, ти король

Arthur the King
7.0
13+
    Американський бігун Майкл Лайт, який присвятив 20 років свого життя участі в так званих «пригодницьких перегонах», насилу знаходить спонсорів для нового забігу, оскільки жодного разу у своїй кар'єрі не зумів перемогти через впертий характер і погані рішення у відповідальні моменти. Разом із трьома товаришами по команді він летить до Домініканської Республіки, маючи намір за будь-яку ціну фінішувати першим у 700-кілометровому забігу гористою місцевістю та джунглями. У ході виснажливих перегонів Майкл зустрічає бездомного пса на прізвисько Артур, який стає п'ятим членом команди й талісманом удачі.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Артур, ти король» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +1218 1326

    Відгуки (14)
    1. Гість Марина
      Гість Марина Гість 8 серпня 2024 21:59
      фільм шикарний, особливо для любителів тварин... але і повчальний для всіх, хто жорстоко поводиться з тваринами... тварини живі істоти і вони заслуговують на любов та люблячу сім'ю!
    2. Princess_of_Universe
      Princess_of_Universe Новачок 4 серпня 2024 18:12
      Офігезний фільм! Пригоди, природа, шикарний пес🥰 Справжнє добре кіно про дружбу.
    3. bolonka1
      bolonka1 Частий відвідувач 14 липня 2024 14:39
      Добре сімене кіно про дружбу тварин і людей.

      Як на мене чогось не вистачило фільму аби по справжньому задіти. Умовні "Звільніть Віллі" або "Меґан Ліві" краще чіпляють (не кажучи вже про "Рудий пес" або "Хатіко")
    4. alextailor
      alextailor Новачок 16 червня 2024 23:15
      Дешева поробка, у яких найчастіше й знімається Маркі Марк. Зібрали бабосів у спонсорів виробників спортивної снаряги й скаталися потусити у Домінікану.
      Фільм рятують офігезна природа у кадрі, атмосфера спортивних змагань (люблю трейловий біг та перегони) та все ж таки реальна історія. Додивився до кінця хоч й з перемоткою в особливо "солодких" місцях.
      на мою думку 6 з 10
    5. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 15 червня 2024 20:27
      Кльовий фільм, про співпрацю дружьої команди та любов до собак. А також про те, що потрібно здійсновати свої мрії і ніколи не здаватися.