Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Мертві хлопці-детективи

Мертві хлопці-детективи

Dead Boy Detectives
7.5
18+
    Двоє примарних підлітків разом з ясновидицею розплутують таємниці своїх надприродних клієнтів, доки могутня відьма не стає на їхньому шляху.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Мертві хлопці-детективи» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +765 923

    Відгуки (13)
    1. Ru_Lana_S
      Ru_Lana_S Новачок 17 вересня 2024 22:39
      Для серіаломанів - серіал на одну ніч. Тримає в напрузі, цікаво, інтригуюча. Багато фільмів є на цю тему, але це новий підхід, і він дійсно затягує.
    2. Уфкок
      Уфкок Гість 22 липня 2024 00:54
      Студія має чудових аналітиків та сценаристів, цей серіал спрямований на конкретну побілку, із конкретними інтересами. Вони вдало втесались в потрібну їм підліткову нішу, і це чудово. Оскільки ринок керується інтересами своїх споживачів, то таких серіалів буде більше.
    3. Гість Неля
      Гість Неля Гість 14 липня 2024 18:45
      Серіал неймовірний. Цікавий сюжет, відповідна загадкова атомсфера, чудові актори. Дуже хочеться побачити 2 сезон. щоб ще раз закутатися у ці пригоди.
    4. Аріелла - Маріелла
      Аріелла - Маріелла Новачок 12 липня 2024 21:37
      Подивилась заради одного актора і ніяк не очікувала, що цей серіал не тільки такий цікавий та захопливий, але й їх офіс це кімната з мого улюбленного серіалу "Бібліотекарі". Це просто фантастично! І саме завдяки цьому я змогла знову поринути у приємні спогади та теплу атмосферу своїх безтурбованих днів. Дякую всім.
    5. N_Sh
      N_Sh Постоялець 12 липня 2024 17:25
      Щось харизматичне та цікаво-захоплююче я собі в цьому серіалі знайшла, ба більше: буду чекати на продовження. На самому початку скептично ставилась до головних акторів, але вони дійсно дуже гідні та харизматичні. А ще й Рут Конелл (руда подруга братів Вінчестерів — Морена з серіалу «Надприроднє») у новій кумедній ролі потішила мої очі. Сюжет та ракурси цікаві, актори чудові, атмосфера класна, ще й створений на основі однойменних коміксах Ніла Ґеймана та Метта Ваґнера, та й з відсиланням на «Sandman». Озвучка прекрасна, рекомендую!