Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Оленя

Оленя

Baby Reindeer
7.7
18+
    Дія серіалу, заснованого на реальних подіях, розгортається навколо Донні Данна — невдачливого бармена і коміка-початківця, який намагається підкорити конкурентний світ стендапу, ось тільки він з тріском провалюється в цьому амбітному починанні. Незабаром у Донні зав'язуються дивні стосунки з товстушкою на ім'я Марта Скотт, відвідувачкою бару, яка згодом починає переслідувати хлопця. Намагаючись позбутися небажаної уваги надзвичайно нав'язливої та наполегливої жінки, головний герой змушений зіткнутися з глибокою особистою травмою...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Оленя» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +270 488

    Відгуки (13)
    1. Satiko
      Satiko Постоялець 7 вересня 2024 00:29
      Я почала дивитися цей серіал і думала, що він буде легким комедійно-трагічним, він таким ніби і був, але з 4 серії я подумала, що тут взагалі не смішно, це трагічно. Після закінчення перегляду, я в легкому шоці, але мені сподобався серіал і я його рекомендую до перегляду.
    2. Гість Алекс
      Гість Алекс Гість 9 серпня 2024 14:53
      Якщо коротко, то цей серіал поділив моє життя на до і після. Найкраще, що я бачив після "Механічного апельсина".
    3. Анатолій Траксель
      Анатолій Траксель Частий відвідувач 27 липня 2024 20:12
      Історія доволі моторошна і тисне на сприйняття. Зріз нетрадиційних орієнтацій з залежностями та психічних розладів з кримінальним менталітетом. Кінематограф мистецького рівня. Картина просвітницька і цікава.
    4. brislavska
      brislavska Частий відвідувач 17 липня 2024 19:51
      Почну з хорошого, серіал має приємний візуал, основні персонажі розкриваються достатньо аби стати небайдужим до них. Каст підібрано чудово, їх акторська гра досить переконлива аби не вибивати з відчуття заглиблення сюжетом. Темп розвитку подій непоганий, хоча іноді було бажання трохи перемотати.
      Разом з тим, дії головного героя видаються нелогічними і незрозумілими, викликають роздратування у перших 2-3-х серіях. Але, згодом, коли нам відкривають минуле Донні Данна, починаєш розуміти його поведінку і співчувати йому. Власне, як і Марті, що зобрежена тут не чорно-білим картонним персонажем, їй надано глибини.
      У підсумку, добре ніколи в своєму житті не мати такого досвіду, який мав головний герой, але, як мені здається, цей серіал вартий аби його подивилися, хоча це не найлегша історія до перегляду.
    5. Просто Діма
      Просто Діма Гість 11 липня 2024 10:03
      Не рекомендую ніколи і нікому. Як же мене дратують персонажі, ще більше мене дратує що це основано на реальних подіях. Не уявляю як такі люди можуть жити/існувати. Хворий серіал про хворих людей(про двох головних героїв пишу). До останнього терпів і чекав на поворот в правильному напрямку, але на 20-тій хвилині п'ятої серії назавжди завершую дивитись цей сюр, цю люту історію.
      1. Гість Антон
        Гість Антон Гість 13 липня 2024 11:48
        так, це складно дивитись, коли ти умовно здоровий та ніколи не переживав таких проблем. від цього воротить. але це люди і до них потрібно ставитися з повагою