Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Вхід у порожнечу

Вхід у порожнечу

Enter the Void
7.2
18+
    Оскар і Лінда — брат і сестра, що живуть у столиці Японії у маленькій тісній квартирці. Хлопець приторговує наркотиками, а дівчина заробляє на життя, танцюючи у стриптиз-клубі та надаючи інтимні послуги. Алекс, друг Оскара, радить зав'язати з нелегальним бізнесом та прочитати Тибетську Книгу мертвих, яка може допомогти зробити правильні висновки. Не бажаючи слухати товариша, хлопець вирушає до чергового клієнта до нічного клубу та під час поліцейської облави отримує смертельне поранення. Ось тільки покинувши власне тіло у вигляді душі, Оскар не відбуває в інший світ...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Вхід у порожнечу» 2009 українською мовою онлайн безкоштовно

    -11 59

    Відгуки (4)
    1. Neti
      Neti Постоялець 15 червня 2024 15:04
      Сама ідея фільму загалом цікава, але занадто довго йде, майже 3 години, скоротити можна було на 1.5 години точно, та прибрати ту купу сексуальних сцен. Не зрозуміла навіщо їх стільки, що аж почало дратувати.
    2. Гість Сергій
      Гість Сергій Гість 24 травня 2024 23:25
      Таке собі. Ідея начебто і непогана, але реалізована не дуже.
    3. Leonora
      Leonora Новачок 25 квітня 2024 18:54
      Ну такоє... я не зрозуміла про що конкретно це кіно. Може для тих, хто вживає наркотики, це має сенс. Залишилося загадкою ЩОХОТІВСКАЗАТИАВТОР. Осад негативний: життя - лайно.
      1. PANTERA
        PANTERA Гість 3 травня 2024 17:40
        Хочу виразити іншу думку, бо, мабуть, ви були не уважними і, мабуть, не освічені, щодо тібетьского трактату, про який спілкувалися друзі на початку стрічки. Тібетьска книга мертвих -- це унікальний трактат, який, за віруванням тібетців, допомагає померлій душі знайти шлях до просвітлення або переродження наприкінці життя людського. Цей фільм є як раз візуалізацією цього шляху. Тема наркотиків не є основною в цьому фільми, а лише відсилає глядача до часів кислотного буму й взагалі психоделіків. Тому що саме в той час Тім Лірі і його однодумці як раз і популярізували шлях просвітлення, спираючись на вищезгаданий трактат (тільки вони робили це під ЛСД, а це вже зовсім не ортодоксальний шлях до свободи розуму й душі).
        Цей фільм не простий і не пустий. А життя -- не лайно. Життя -- це життя.