Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Під мостом

Під мостом

Under the Bridge
7.2
18+
    Ріна Вірк, чотирнадцятирічна дівчинка, пішла до друзів на вечірку і не повернулася додому. У жорстокому вбивстві звинуватили сімох дівчат-підлітків і хлопця...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Під мостом» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +500 596

    Відгуки (14)
    1. Гість Оля
      Гість Оля Гість 15 вересня 2024 00:19
      Серіал дійсно вартує уваги!!! Нереально класно знятий та легкий в перегляді. Знятий на реальних подіях (про це зрозуміло лише у 8 серії, де в субтитрах написано, як склалась доля кожного). [s]Справедливість все-таки сталась… на жаль, такі ситуації існують і досі.[/s]
      Рекомендую до перегляду кожному, а особливо підліткам.
    2. soloviyka
      soloviyka Новачок 12 вересня 2024 20:40
      Жорстока історія, талановито представлена акторами і на диво "комфортно", красиво знята. Усвідомлення, що так буває і було в житті сумне. Розуміння, що в людей різного віку та соціального становища є щось тваринне, що важко передбачити - жахливе. Я б поставила 9/10 і навіть не розумію, чому. Можливо, тому що наврядчи захочу передивитися серіал, можливо через певну несправедливість, якийсь надмірний спокій всіх в кінці та й в процесі..
    3. Neti
      Neti Постоялець 31 липня 2024 00:00
      Сама історія жахлива та страшна, особливо руками підлітків. Жорстокість дітей шокує. Актори зіграли прекрасно!
    4. Cukrova
      Cukrova Новачок 30 липня 2024 19:20
      Досить важко дивитися, події розгортаються досить повільно, і від цього ще моторошніше. На жаль багато хто стикался в житті з жорстокістю однолітків, і це не залежить від часу в якому ти зростав. Серіал вартий уваги і висновків.
    5. SenyaMazurov
      SenyaMazurov Новачок 23 липня 2024 02:14
      Справжній, атмосферний, жорстокий і життєвий серіал. Максимально влучно підібрані актори, як головні так і другорядні. Особливо сподобалась сюжетна лінія "взаємовідносин" Ребеки і Уорена, чітко прослідковується як змінюється ставлення один до одного.

      Ніхто не згадав, як же влучно підібраний саундтрек, за допомогою музики вдалось глибоко і яскраво відчути переживання героїв) Під час перегляду сколихують різні емоції від ненавсті, негативу до емпатії і співчуття.

      Рекомендую, однозначно вартий уваги.

      П.С. Порекомендуйте щось схоже.
      1. soloviyka
        soloviyka Новачок 12 вересня 2024 20:43
        Можливо, Презумпція невинуватості та Вбивство на пляжі, мені схожі. Теж є цікаві лінії відносин, теж страшна історія красиво і трішки монотонно ллється, і талановиті актори.