Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Шуґар

Шуґар

Sugar
7.4
18+
    Загадковий приватний детектив розслідує зникнення внучки голлівудського продюсера і водночас бореться із власними демонами.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Шуґар» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +480 526

    Відгуки (12)
    1. listat
      listat Новачок 28 липня 2024 10:11
      Непогано. Колін Фарелл - головна родзинка серіалу. Виключно через нього і дивився. Не впевнений, що головний сюжетний поворот був виправданий, оскільки фактично змінив жанр в останніх серіях.
      Також не впевнений, що хочу другого сезону. Бо, як мене, така відкрита кінцівка і є найкращим фіналом для такого формату.
    2. westhirurg
      westhirurg Частий відвідувач 27 липня 2024 09:55
      Таких фільмів мало. Одночасно напружений детектив, спокійний розвиток сюжету, естетичне задоволення, шикарна гра акторів, специфічний гумор, суміш сучасності і ретро. Сюжет не перевантажений. 9 з 10.
    3. SenyaMazurov
      SenyaMazurov Новачок 25 червня 2024 15:49
      Дуже довго наважувався подивитись цей серіал. За 8 серій серіал не завантажує тебе в атмосферу сюжету, все дуже розмито, наче про все і ні про що, характери героїв не розкриваються, все зациклено на головному герої. Сюжет взагалі закрутили так, що не зрозуміло, [s]як там опинились інопланетяни.[/s] Дуже не влучно підібраний саундтрек, іноді взагалі складалось враження, що саундпродюсер взагалі рандомно придумавав куди вставити трек. Із того, що сподобалось: Колін Фарел і його харизма це, те що вивозить цей серіал, цікава картинка, гарний меланхолійний шайб, трохи нагадав фільми Ніколаса Віндінга Рефна.
    4. Гість Ольга
      Гість Ольга Гість 25 травня 2024 13:28
      Серіал дуже класний. Є несподіваний поворот і загалом це ідеальне кіно. Очікую на продовження. Сподіваюся воно буде. Люблю саме такі серіали.
    5. Tree Harold
      Tree Harold Новачок 22 травня 2024 14:56
      Тут немає якоїсь, притаманній кращім представникам жанру, заплутаної історії, яка вас вразить. Але, я і не відчув, що цей серіал старається бути справжнім детективом. Насамперед мені було просто цікаво спостерігати за головним героєм. Це якійсь особистий меланхолічний вайб. Буду чекати на продовження (якщо воно буде).