Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ріплі

Ріплі

Ripley
8.1
18+
    1960-ті. Багач наймає дрібного шахрая Тома Ріплі, щоб той вирушив до Італії та повернув до Штатів його недолугого сина.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Ріплі» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +343 433

    Відгуки (24)
    1. Гість Вероніка
      Гість Вероніка Гість 11 вересня 2024 01:29
      Не знаю як в книзі, але тут головний герой не викликав захоплення, лише огиду. Головний герой чудово впорався з завданням)) Але серіал топ, дуже сподобався. Естетика, музика, діалоги - все на рівні. Кінець взагалі вогонь. Чекала цього останні серії.
    2. sout96
      sout96 Новачок 28 серпня 2024 14:08
      Тут не вистачає закадрового голосу головного герою, типу його думки, бачення світу сіре, і оце все. Тоді б це був справжній Нуар. Але, ну і так непогано 8 з 10.
    3. Ketlandia
      Ketlandia Гість 17 серпня 2024 21:41
      Естетика, атмосфера цього серіалу - просто цукерочка.
      Ендрю Скотт - природжений антагоніст. От віриш йому - і все тут. Цей магнеттчний, іноді шалений, погляд чіпляє і пронизує. А кіт заслуговує окремої уваги. Те, що "Ріплі" чорно-білий, лише додає серіалу шарму, колориту і вінтажності. Не пошкодувала часу, проведеного за переглядом цього серіалу.
    4. Гість Жанна
      Гість Жанна Гість 10 серпня 2024 08:41
      Неймовірно прекрасний в деталізації і звуковому фоновому наповненні. Вперше бачу таку роботу і це дійсно справляє враження.
      З останньої серії пішла знову на першу, вперше так роблю)
    5. Гість Катерина
      Гість Катерина Гість 14 липня 2024 23:06
      Кому як, але на мене, чорно-білі кадри - це підкреслення темної душі головного героя. Його думки, почуття заздрості, його вчинки - все це підкреслено ч/б зйомкою. Скажу відверто, весь час мене напрягала ця ч/б картинка, весь час я хотіла бачити яскраві краєвиди Італії, але коли зрозуміла, що таким чином автори фільму хочуть передати порочність головного героя, все стало на свої місця. А ще відчуття коли от-от Томаса дожене розплата за його діяння і ніби настає момент, що його розкриють, і мимоволі думаєш "як же цього разу він викрутитися", весь час спостерігаєш за ним і його реакцією. Мені було цікаво, чи попадеться він у фіналі, чи візьмуть його, на чому він проколиться.