Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Сльозотворець

Сльозотворець

Fabbricante di lacrime
5.2
18+
    Велика мрія 17-річної Ніки, що живе у притулку для сиріт, нарешті починає збуватися: Міллігани розпочали процес удочеріння дівчини й готові дати їй щасливе життя в люблячій сім'ї. Ось тільки разом із нею з притулку забирають Рігеля — своєрідного та замкнутого підлітка, якого Ніка не хотіла б бачити у своєму новому домі. Рігель талановитий, кмітливий та грає на фортепіано, але його приваблива зовнішність приховує темну натуру. Для Ніки необхідність жити під одним дахом з Рігелем стає великою проблемою, але одного разу в їхніх стосунках настають кардинальні зміни...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Сльозотворець» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +884 1140

    Відгуки (27)
    1. FoxyAnime40
      FoxyAnime40 Новачок 10 вересня 2024 20:24
      Наче подивилась клішований фанфік написаний імпульсивною людиною.
      Всі, хто пишуть про геніальність, у вас точно проблеми з планкою якості фільмів. Це чтиво може зайти лише підліткам і все. Музон гарний, але не перекреслює усю вакханалію, яка коїться.
      Головний герой хворий на голову й це факт, а сцена з судом це взагалі сміх.
      2/10 за Біллі Айліш та смазливу мордочку актора.
    2. Гість Альона
      Гість Альона Гість 29 серпня 2024 01:55
      Фільм емоційний та глибокий. Про те як емоційно нас можуть ламати... при тому дітей, які не можуть себе захистити і ця травма йде далі по життю героїв. У доросле життя. І як важливо змінювати себе і зцілювати душу.
    3. Taya04
      Taya04 Новачок 7 серпня 2024 00:43
      настільки неповноцінний фільм, що ледве змогла додивитися до кінця. особливо ці діалоги, такі пишномовні, але ж беззмістовні. головний герой абсолютно ніякий, взагалі поведінку всіх персонажів тяжко пояснити. здавалося, що той чи інший герой/момент так чисто для галочки, бо намагалися розкрити багато аспектів, але врешті-решт не вийшло нічого.
      перед переглядом сподівалася, що це буде просто типовий романтичний фільм про підліткове кохання і таке, трішки нелогічної поведінки героїв, драми і цим обійдемося, але тут все гірше. хотіли високоморальну історію, а вийшла беземоційна, невдала вистава.
    4. Drozd Iryna
      Drozd Iryna Новачок 20 липня 2024 05:58
      Фільм класний, однозначно рекомендую до перегляду;

      Історію та моральність даного фільму зрозуміють не всі, це не просто про кохання двух підлітків, я може здатися на перший погляд ... це про те як залишитися людиною у тяжкий час, як відчувати себе, свої бажання та почуття, як не бігти від правди та як цінувати близьких людей яких обрало сердце, тут закладений чи малий сенс;

      Шкода що цей фільм переглянуло чи мало підлітків які не зрозуміли суть, написали не доречні коментарії та зіпсували рейтинг даному фільмі, тут спеціально стоїть обмеження по віку, але більшість не звернули на це увагу!
    5. Метелик
      Метелик Гість 7 липня 2024 01:08
      Однозначно класний та сучасний фільм з глибоким змістом і хорошим фіналом! Прекрасно, коли щирі почуття перемагають важкі життєві обставини, коли є справжня дружба і кохання!