Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Плата за страх

Плата за страх

Le salaire de la peur
4.6
18+
    Серед пустелі на Близькому Сході несподівано спалахує нафтова свердловина, що ставить під загрозу табір біженців, який знаходиться поблизу. Експерти нафтової компанії роблять висновок, що єдиний спосіб погасити пожежу — це підрив свердловини великою кількістю вибухівки, що потрібно зробити менш як за 24 години. Четверо безстрашних найманців-авантюристів, що отримали щедру винагороду, беруться доставити до місця вибуху дві вантажівки з нітрогліцерином. Головним героям необхідно подолати 800 кілометрів шляху ворожою територією, засіяною мінними полями та контрольованою озброєними повстанцями.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Плата за страх» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +70 174

    Відгуки (2)
    1. Mr Nikolaus
      Mr Nikolaus Частий відвідувач 22 червня 2024 12:52
      Сюжет фільму про сімейні моральні цінності, про самопожертву заради інших. Можливо трохи затягнули з тривалюстю кінострічки. Достойний фільм, щоб його переглянути один раз 7,7/10.
    2. Гість Валерій
      Гість Валерій Гість 12 червня 2024 23:38
      Слабуватий фільм. Як завжди спецефектів багато, а толку. З оригінальним фільмом 50-х років не зрівняється. Немає ні гри акторів, ні атмосфери, яка тримає з почтку і до кінця.