Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


У пошуках Аляски

У пошуках Аляски

Looking for Alaska
8.0
18+
    У центрі сюжету знаходиться 16-річний Майлз Голтер, чия рання екзистенційна криза та повна відсутність друзів змушують його знаходити відповіді на нерозв'язні питання у передсмертних словах відомих людей. Його улюблений вислів французького поета Франсуа Рабле «Йду шукати Велике Можливо» спонукає переїхати разом з батьками в невелике містечко Калвер-Крик, де він нарешті заводить дружбу з однокласниками у новій школі та вперше закохується у місцеву дівчинку Аляску Янг. Але, на жаль, як і в його кумирів, у житті хлопця незабаром стається справжня трагедія...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «У пошуках Аляски» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +706 846

    Відгуки (15)
    1. Гість Леся
      Гість Леся Гість 8 вересня 2024 17:00
      З одного боку серіал цікавий, без зайвого епатажу, але про реальне життя, справжні переживання. А, з ішого боку, як на мене, то досить якісна акторська гра, сцени, пейзажі і т.д. Бо іноді зустрічаю зараз фільми, де просто видно, що сцена знімається на фоні картинки, екрану( Не знаю, наскільки схожий з книгою, але мені подобається.
    2. Гість Надія
      Гість Надія Гість 9 серпня 2024 20:57
      Це один із тих серіалів, при перегляді якого можна розслабитися, подумати і відпочити. Гарна картина, актори, музичний супровід. Не затягує, але не додивитися неможливо.
    3. Бамблбі
      Бамблбі Гість 29 червня 2024 18:42
      Це… дуже чутливо. Мені як емпату дуже сподобалось. Абсолютно легкий, але емоційний серіал який одразу став ніби рідним. Вже писали про це, але я теж згадала фільм «Міст у Терабітію», по вайбу вони дійсно схожі. І він такий же комфортний і приємний для сприйняття. Це дійсно те, що потрібно було мені саме зараз.
      Щодо сюжету: Так, було і так зрозуміло що до чого веде, але мене взагалі не обтяжувало те, що і з ким станеться, ким був той кого шукали і тд. Саме в цьому і є великий плюс. Аляска цікавий і ніби незрозумілий персонаж, бо по різному поводиться, не зрозуміло чого вона хоче, для чого вчиняє саме так, бо це аж ніяк не сходиться з тим, що там у неї сталось в минулому. І судячи з кінцівки, то ніби в цьому і є суть. Майлза досить легко зрозуміти, тим не менш хороший персонаж і гарно відіграв роль тіпікал гг) Полковник вау, мені дуже імпонує, і його стосунки з мамою тим паче. Такумі теж дуже милий, і хороший друг, але для чого було його з кимось зводити, мені незрозуміло. В будь-якому разі, у мене точно дуже хороші враження після перегляду, і я однозначно маю бажання прочитати книгу, і в будь-якому разі картинка серіалу причудова 🙏🏼♥️
    4. Яноня Хмарка
      Яноня Хмарка Гість 30 травня 2024 19:41
      Затягнув із самого початку і тримав до самого кінця. Сподіваюсь десь купити книгу, за якою знятий фільм. Персонажі просто чудові, особливо професор Гайд, який є уособленням надії, просвітлення, мрій, терпимості до болю, зцілення, провідника до майбутнього. Він-людина з великої літери. Раджу всім, хто ще не бачив цей мінісеріал-подивитися, воно того варте. Щиро дякую за екранізацію, бо останнім часом нічого путнього, на жаль, не знімають. Люблю і ненавиджу відчуття, з яким додивлюєшся хороший фільм/серіал. Пішла ностальгічно переглядати едіти. Всім па-па, хто це читає.

      P.S. Я зробила свій маленький вклад в історію і увіковічнила свій коментар на цьому сайті. Час мине, сайт видалять, я стану ще дорослішою, але перед цим хтось таки згадає мене (хоча б тут). Знаєте, страшно помирати. І страшно бачити, як помирають інші. А якщо там і справдні нічого нема? Я просто гнитиму під землею? Моя смерть, як і моє народження - чиста випадковіть і нічогосінько не значить? Я боюся. А поки побуду у вашій голові. Можливо, хоч десь трошки пам'ятатимуть, коли мене не стане. Дякую за вашу терпимість))
    5. Гість Вікторія
      Гість Вікторія Гість 14 травня 2024 21:33
      Прочитала цю книжку Джона Гріна, коли мені було 11. Не люблю екранізації моїх улюблених книжок, їх часто псують недолугими змінами в сценаріях або розкривають персонажів зовсім не так, як у книжках. Щодо цієї екранізації - вона мене вразила: дуже майстерне втілення ідеї книги, чудово дібрані актори (саме так я їх і уявляла), майстерно показано розвиток персонажів (особливо Майлз на початку та в кінці вже зовсім інша людина). Роздуми про сенс життя змусили мене задуматись, чи справді є щось по-справжньому важливе у цьому житті чи це просто шлях, який ми всі проходимо...

      Екранізація наповнена сенсом, як і книга. Дивлюсь серіал уже в 23 роки і відкриваю для себе нові сенси, ті, які не були доступні в дитинстві.

      Дякую усім, хто долучився до створення. Ви зробили мій світ трішечки кращим!