Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Некролог

Некролог

Obituary
7.0
    Ельвіра заробляє на життя тим, що пише для місцевої газети некрологи. Коли ж керівництво переводить її зі ставки на оплату за статтю, то, щоб звести кінці з кінцями, вона вирішує вдатися до вбивства людей...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Некролог» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +103 117

    Відгуки (4)
    1. cinematik
      cinematik Новачок 18 травня 2024 15:21
      Крутий серіал. Кожен персонаж зі своїми скелетами, які поступово відкриваються. Сюжет досить насичений для такого короткого хронометражу, але режисери виконали чудову роботу - все грає, як по нотах, нічого зайвого чи нелогічного. Напевне, якось і передивлюсь його. Деніелл Галліган - красунька.
    2. Yakambas
      Yakambas Новачок 28 березня 2024 16:23
      Одразу в мій топ 10 найкращих серіалів, Шивон Каллен просто чудова, на одному диханні всім раджу, дуже сподіваюся на продовження !!!
    3. Іриска
      Іриска Новачок 28 березня 2024 11:51
      Така собі, доросла Венсдей Адамс, похмура, темна, вбивча, але подивитись разок можна.
      1. Antihrist Nedouchka
        Antihrist Nedouchka Постоялець 28 березня 2024 16:33
        О, і йа, і йя подумала про дорослу Середульку! Серіал хороший, щільний насичений оригінальний сюжет. Америкснці б цього матеріалу три сезони зняли б. Як на мене, рейтинг дещо занижений. Поціновувпчам чорних криміналтних драмеді мона і нуна)