Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Проблема трьох тіл

Проблема трьох тіл

3 Body Problem
7.5
18+
    П’ять геніальних учених у різні десятиліття та на різних континентах опановують закони природи й приходять до жахливого висновку: існування людства під загрозою.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Проблема трьох тіл» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1700 2308

    Відгуки (47)
    1. Dibrowa
      Dibrowa Новачок 8 вересня 2024 20:34
      В загальному серіал сподобався, цікавий сюжет, непогана гра акторів, саме головне - герої не викликають роздратування. На фоні цього вирішив купити книгу, тим більше багато позитивних відгуків. Прочитав першу частину і краще напевно не купляв би. Забагато філософії і науки, персонажі пласкі і не надто цікаві. І я тепер розумію, чому творці серіалу перенесли місце подій і додали нових персонажів. Однозначно буду дивитись продовження серіалу, але книг купляти не буду.
      1. Dibrowa
        Dibrowa Новачок 8 вересня 2024 20:42
        Мені дуже сподобався серіал "Проблема трьох тіл". Візуальні ефекти, особливо під час зображення космічних баталій та інопланетних пейзажів, були просто вражаючими. Однак, деякі наукові концепції, на мою думку, були спрощені для більш широкої аудиторії. Персонажі в серіалі також були цікавими, але їм не вистачало глибини.

        Найбільше мене вразила філософська складова твору. Ідея про те, що людство може бути не єдиною розумною цивілізацією у Всесвіті, і що між цивілізаціями можуть виникати конфлікти, змусила задуматися про наше місце у Всесвіті.

        Я б рекомендував цей серіал любителям наукової фантастики, які хочуть подивитися захопливу історію про зіткнення цивілізацій. Однак, тим, хто шукає глибокий філософський аналіз, я б порадив прочитати книгу.

        Мені було б цікаво побачити продовження серіалу, де б детальніше розкривалися долі персонажів та досліджувалися нові наукові концепції.
    2. El
      El Гість 7 вересня 2024 16:37
      Прочитавши книгу, серіал здається насмішкою.

      Попри свої недоліки(стійке відчуття пропаганди комунізму), книга є цікавою, а персонажі дуже добре розкриті, сюжетні повороти заставляють сидіти втупившись в стінку і роздумувати над буттям і екзистинційними питаннями.

      Що ж до фільму...ну ми маємо 5 головних персонажів, 2 з яких якби були відсутні, все що б змінилось - це хронометраж, незрозумілі діалоги, драматизація заради драматизації.

      Увага спойлери.

      [s]Подивившись 6 серій не зміг збагнути ідеї розділення одного професора у книзі на 5 персонажів, окрім як задля збільшення хронометражу на 2 додаткові серії. "Обрізаність" певних ключових персонажів, як Да Ши і Є Веньцьзьє - не вкладається у голову. За книгою, Да Ши - коп з чудовою логікою і поганою репутацію, такий собі харизматичний bad ass, тут просто беззубий слідчий з жартами на рівні 6 класу. Є Веньцьзьє - жінка, що пройшла через кілька кругів пекла, поступово розкривалась, як персонаж, дії котрого були зрозумілими читачеві, тут постала, як студентка, котра пішла на повідку емоцій.

      Гра акторів. Оггі - а можна ще більше драми в недоречних моментах? Алекс - хтось зрозумів навіщо він тут? Джован - а цей навіщо? Акторці, що зіграла Татьяну - браво, зіграти, щоб було гидко дивитись треба уміти.


      Мастурбація на русню заслуговує окремої відмітки. Нетфлікс був би не Нетфлікс, якби не постарався запхати усе, що вдасться і навіть більше, аби вгодити усім. Оця Татьяна, Пушкін - спроба підкотити до росіян, після того як вони вийшли з рашки?[/s]
    3. asq3
      asq3 Новачок 11 липня 2024 22:56
      Це не просто фантастика, а наукова фантастика. Лю Цисин як на мене ціією трилогією переплюнул навіть фундацію Азімова! Так, у Лю Цисіна не такий розмах як у Азімова, але більша увага до деталей. Серіал навряд пійде точно по роману, це вже видно по головним героям, тому раджу перечитати ці три романа, не пожалкуєте! А з приводу серіала так, поки реалізація непогана, але дешево і стисло. Головні герої інші і сподіваюсь режисери не далеко відійдуть від книжок.
    4. Geograf
      Geograf Постоялець 4 липня 2024 12:27
      Серіал на 8+, мої рекомендації! До останнього думала, чи варто дивитись, адже не люблю кіно про інопланетян, але цікавість взяла гору і я не пошкодувала! Варто виділити чудовий підбір акторів та нереально круте втілення сюжету! Давно не переглядала настільки якісну наукову фантастику.
    5. Гість наталка
      Гість наталка Гість 20 червня 2024 14:31
      Дуже чекаю наступного сезону. Було цікаво, дивилася не відриваючись. В цьому серіалі не лише про пришельців з космосу, це актуальні пришельці за сусіднім кордоном. Прикриваючись місією Бога, забрати і знищити людей. До речі, книга також цікава, читається легко.