Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Пантеон

Пантеон

Pantheon
8.4
16+
  • Списки:
  • Рік: 2022 (завершений)
  • Жанр: Мультсеріал
  • Країна: США
  • Телеканал: AMC, Amazon
  • Переклад: Matsura, Clan Kaizoku
  • Режисер: Джуно Джон Лі, Ед Тадем, Мельхіор Цвіер
  • Актори: Кеті Чанг, Пол Дано, Аарон Екгарт, Розмарі ДеВітт, Кріс Діамантополос, Раза Джеффрі, Деніел Де Кім, Рон Лівінгстон, Тейлор Шиллінг, Кевін Дюран
      Медді не користується великим успіхом у школі й веде самітницький спосіб життя. Одного разу з нею в чаті заводить діалог таємничий незнайомець, який дуже багато про неї знає. Незабаром вона починає помічати у ньому риси свого нещодавно померлого батька. Виявляється, що його свідомість була оцифрована науковою корпорацією, і тепер його інтелект та знання використовуються в комерційних цілях. Медді вирішує врятувати батька, не розуміючи, яким могутнім силам їй доведеться протистояти.
      Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

      Дивитися мультсеріал «Пантеон» 1, 2 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

      +125 155

      Відгуки (2)
      1. дорн1993
        дорн1993 Гість 7 серпня 2024 23:12
        Найкраще що я бачив за останні пару років (з подібного аніме, тощо)
        Включаю серіали на фоні коли працюю, але цей серіал змусив мене все відставити і переглянути себе залпом.
        + Якісний, без повістки, багато наукової фантастики в легкій і не дуже формі. І найголовніше - закінчений сюжет, а не продовження слідує.
        - Забагато речей запхали в 2 сезон (любовна лінія, повороти сюжета, таймскіп), кінець якись зіжмаканий
        ~ бої тут крінжові, хоча з іншої сторони без них ніяк не показати протистояння *в середині інтернета*..

        ps. дивно порівнювати теперішні проекти з класикою 30літньї давнини, типу я бачив *назад у майбутнє*, і всі фільми в яких є і буде подібний сюжет - не мають права на існування. Це нормально наслідувати ідеї попереднинків, брати що сподобалось і строїти на цьому свій сюжет.
      2. ЯЄҐрут
        ЯЄҐрут Новачок 3 червня 2024 13:00
        Посередньо, можливо навіть трішки нижче. Видно що творці дивились фільми (Transcendence, Matrix, Mandela effect) та аніме (neon genesis evangelion, Serial Experiments Lain, Ghost in the Shell, .hack, Summer Wars, SAO, Zegapain), це відчувається в просто вагоні відсилок, але на цьому і усе, так пустота, вакуум. Люди які живуть в комп’ютері уже бачив, люди які живуть в відео грі і б’ються там, бачив, намір створити інтернет бога, бачив, пошук що таке душа та бог, як казав класик «це ж було вже». Зрозумійте мене правильно, брати чужу ідею і переосмислити її, зробити на її онові щось інше, це чудово, але не тут, в серіалі екшн заради екшину, відсилки заради відсилок, я уже це все бачив раніше, усе це я уже по кілька разів переосмислював, а нова ідея чи можна сказати гасло, відсутнє. Гадаю людям котрі не бачили нічого із згаданих мною вище фільмів та аніме серіалів, сподобається, оскільки воно в деяких аспектах подає ідеї цих творів в набагато легшій для сприйняття формі.