Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Залишені

Залишені

The Leftovers
8.3
18+
    14 жовтня 2011 року по всій планеті сталося незрозуміле зникнення 140 мільйонів людей, яке увійшло в історію як «Раптове зникнення». Три роки по тому світові релігії втратили свій вплив, а їхнє місце зайняли секти, серед яких вирізнялися «Залишені з провиною», а також Святий Вейн, який уявив себе місією, порівнюючи себе з Христом. Сюжет розповідає історію кількох американських сімей, де одні піддаються загальному божевіллю, інші намагаються розібратися в тому, що трапилося, а інші просто хочуть адаптуватися до нових реалій.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Залишені» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +94 144

    Відгуки (9)
    1. Гість Daddy
      Гість Daddy Гість 21 травня 2024 21:48
      Я поки дивлюсь тільки 3 серію 1 сезону. Я почав дивитись бо побачив цей серіал у топі серіалів антиутопій, але на данний момент дивлячись на заставку, враження ніби 140 мільйонів то якісь особливі люди яких забрали на небо, а всі інші залишились типу в пеклі. Або ж мова про інопланетян. Не знаю як складеться насправді, принаймні 1 сезон подивлюся.
    2. Богдан К
      Богдан К Гість 9 травня 2024 22:53
      Дуже якісний серіал, музика, гра акторів, сюжет тримає до останньої серії серіалу. погоджуся що серіал недооцінений, рекомендую, переклад на висоті.
    3. LorniLorni
      LorniLorni Новачок 18 квітня 2024 22:33
      Зав'язка - найбільш вражаюча серед багатьох серіалів. Перша серія запам'ятовується надовго.
    4. Sculptor
      Sculptor Гість 5 квітня 2024 18:13
      Цей серіал занадто недооцінений і заслуговує на набагато вищу оцінку, тут прекрасно все від візуалу до сенсу, Лів Тейлор чудово зіграла свою роль, переклад дуже хороший, але якщо є можливість рекомендую подивитись в оригіналі.
    5. Ulitta
      Ulitta Частий відвідувач 3 квітня 2024 21:07
      Додивилась восьму серію першого сезону і не розумію, нащо я продовжую дивитися. Якщо вам не сподобаються перші серії, то далі можна і не дивитися. Щось ніяк логіку серіалу не зрозумію, а де прочитати стислий сюжет не знайшла.
      1. Ulitta
        Ulitta Частий відвідувач 10 квітня 2024 11:12
        Я все ж додивилась до кінця усі три сезони, але так і не знайшла відповіді на питання "Чому та Навіщо". Для мене це як який театр абсурду, крінж чи високе мистецтво. Люди ж ходять у арт-галереї, дивляться на "Чорний Квадрат" Малевича та подібні картини. Інші ходять на показ мод, де модель замість сукні несе на собі надувний басейн, продівши голову у дні. Ось для мене це якийсь такий стиль, якого я не розумію. Що хотів сказати автор - для мене залишилось загадкою.
        1. LorniLorni
          LorniLorni Новачок 18 квітня 2024 22:29
          Ну не все трапляється для чогось. Іноді просто трапляється.
          То ви не дивилися дійсно незрозумілі картини))