Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ґолда

Ґолда

Golda
5.9
16+
    За підсумками Шестиденної війни Ізраїль отримав контроль над Синайським півостровом, Голанськими висотами та іншими територіями. 6 років по тому об'єднані сили Йорданії, Єгипту та Сирії за матеріальної підтримки СРСР вирішують відвоювати втрачені землі, що призводить до війни Судного дня. Прем'єр-міністр Ізраїлю Ґолда Меїр, яка відповідає за долю всієї країни та нації, опиняється в складному становищі, оскільки арабська коаліція прорвала ізраїльську оборону і вийшла на оперативний простір. Щоб уникнути розгрому та переломити хід війни, Ґолда звертається за допомогою до держсекретаря США Генрі Кіссінджера.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Ґолда» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +279 311

    Відгуки (11)
    1. bbird
      bbird Гість 4 червня 2024 20:40
      при тому, що фільм заслуговує перегляду, не без недоліків, але так резонує в нас, бо ми бачимо багато паралелей з нашою реальністю.
      мені особливо прикро, що ми так погано знаємо історію, що нам тре подивитися фільм про один (хоча і значний) період, щоб дізнатися про війну, про лідерів, про справжніх політиків.
    2. Гість Андрій
      Гість Андрій Гість 11 травня 2024 02:44
      Сильний фільм про справжніх патріотів що боронять свою країну, а не розкрадають, навіть під час війни. Ще у прошлому сторіччі увесь світ знав що росіяни - мерзенні імперські виродки. А за всю нашу незалежність ніхто з президентів нашої держави не зміг відштовхнути цю гидоту. Ніхто не боровся, по справжньому, за незалежність від цієї огидної держави. Гарний фільм про самодостатню державу і націю.
      1. pinkasjana
        pinkasjana Новачок 13 травня 2024 20:37
        Віктор Ющенко робив такі спроби. Наприклад, за його каденції у 2006 було створено Український інститут національної пам'яті. Також, він намагався пробудити нас і нашу національну ідентичність відновленням козацької столиці Батурин, наданням звання героя України борцям за її незалежність (найвідоміші приклади С. Бандера та Р. Шухевич). А ще тоді почали говорити про Голодомор. Не тільки, як про геноцид, а в принципі говорити та називати винних. Це одна з причин, котра не дала В. Януковичу розвернути Україну назад в бік Росії.
    3. Гість Ніна
      Гість Ніна Гість 5 травня 2024 19:28
      Неймовірна праця, чудові актори, застосовані метафори - це витвір мистецтва. Майже кожен кадр окрема картина. І знов, і знов наш скажений сусід несе біду і горе.
    4. Айра
      Айра Частий відвідувач 21 квітня 2024 23:33
      Божечки, я й не знала, що ця героїчна жінка ще й так тяжко хворіла. Звісно, картина розкриває лише один епізод з її непростої біографії, але і цього достатньо, щоб зрозуміти ЩО це була за людина і якої величини.
    5. igor.lychman
      igor.lychman Новачок 1 квітня 2024 21:50
      По-перше, мені здалося, що фільм був зроблений на замовлення табачних корпорацій. Немає ні сцени, ні персонажів, яки б не смалили. Окрім Кісенжера, мабуть.
      По-друге, не побачив нічого, чогось не було відомо раніше.
      І сюжет якось розкрит нецікаво.
      Дуже незадоволений.