Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Ірландське бажання

Ірландське бажання

Irish Wish
5.2
13+
    За кілька днів хлопець мрії Медді одружиться з її найкращою подругою. Бажання про кохання, загадане біля стародавнього каменя в Ірландії, магічним чином змінює її долю.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Ірландське бажання» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +267 359

    Відгуки (8)
    1. Гість Наталя
      Гість Наталя Гість 16 липня 2024 15:54
      з одного боку непоганий фільм, кумедний і навіть дещо цікавий, з іншого боку якийсь маразм з географією в них вийшов і якимось боком Лохнеське озеро яке в Шотландії стало Ірландським, а фотографа ірландця головна героїня назвала анлійцем. трохи тригернуло)
    2. Мати_монстрів
      Мати_монстрів Новачок 9 травня 2024 00:36
      От приходиш після тяжкого дня і вмикаєш цей фільм! Не напрягає, думати не треба! Нормальний фільм для вечірнього перегляду!
    3. Гість ГАННА
      Гість ГАННА Гість 24 квітня 2024 10:27
      Фільм для маленьких дівчат. Ліндсі Логан тужиться вдавати з себе 20- річну, але з її пластичними переробками обличчя це виглядає недолуго. Та й її гра, як завжди, дуже штучна. А краєвиди дійсно неймовірні, оператор постарався. Режисер - профан. Сюжет якийсь комканий з перескоками. Ірландська національна атмосфера, мелодійні мотиви та пейзажі - це те, заради чого можна подивитись цей фільм. Такою Ірландію у кіно я ще не бачила, зазвичай якісь похмурі фільми виходять.
    4. Гість Айрін Тана
      Гість Айрін Тана Гість 16 квітня 2024 00:40
      надзвичайно нудно, і краєвиди фільм не врятували. наче і непогана ідея для легкої комедії, але якось все так натягнуто і неприродньо виглядало. шкода витраченого часу
    5. Новожилова Ірина
      Новожилова Ірина Новачок 17 березня 2024 14:56
      Фільм на 5, і то тільки за чарівні краєвиди Ірландії. Гра акторів так собі, сюжет передбачуваний. Ліндсі Лохан виглядає жахливо, коли плаче, кривиться, аж страшно дивитися. Очікування від перегляду фільму не виправдалися.