Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Гроші на молоко

Гроші на молоко

Milk Money
5.6
13+
    Троє учнів початкової школи на чолі з дванадцятирічним Френком Віллером, склавши свої кишенькові гроші, вирушають із тихого передмістя до міста, щоб за 103 долари 62 центи подивитися на голу жінку. Однак «дорослий» світ виявляється досить ворожим, і лише за допомогою випадкової вуличної красуні на ім'я Ві друзям вдається уникнути зустрічі з компанією сумнівних типів. Поступово Френку починає подобатися рятівниця і він вважає, що вона могла б бути йому ідеальною мамою та відповідною дружиною його овдовілого батька.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Гроші на молоко» 1994 українською мовою онлайн безкоштовно

    +57 65

    Відгуки (2)
    1. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 3 травня 2024 16:35
      Хто хоче згадати фільми які знімали 30 років тому, вам сюди. Як на мене, фільм достатньо посередній, десь на 6/10. Сюжет примітивний, дитячий, переглянувши половину фільму, легко здогадатись чим завершиться.
    2. Гість Марі
      Гість Марі Гість 1 травня 2024 17:06
      Дуже сподобалось. Добродушний фільм. Робота не завжди характеризує людину. А хлопці супер. Часом так смішно було, рекомендую.