Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Зірки і цукор

Зірки і цукор

À la belle étoile
6.5
13+
    Язид — виходець із неблагополучної родини, який згодом був розлучений з батьками та опинився у дитячому притулку. Незважаючи на численні негаразди та неприємності, з якими підліток стикається в житті, він продовжує переслідувати заповітну мрію: досягти високого рівня майстерності у якості професійного кондитера. На шляху до виконання довгоочікуваної мрії на Язида чекає безліч випробувань, але одного разу юнакові посміхається удача, коли він привертає увагу шеф-кухаря світового рівня та потрапляє до нього на кухню.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Зірки і цукор» / «Кухня з зірками» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +279 305

    Відгуки (9)
    1. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 7 липня 2024 20:54
      Це фільм який відображає долю людини, людини яка багато чого пережив в своєму житті, але залишився людиною, в нашому житті несправедливості занадто багато, і всеж таки доля інколи посміхається і перед тобою виринає інший світ, світ можливостей, світ різнобарвних фарб... Чудовий фільм, акторська гра дуже гарна, коли режисери показували великим планом кулінарну "еротику" це фантастика
      І дуже гарний переклад дубляж, який змушує вас відчувати настрій героїв подій.
    2. Гість Тамара
      Гість Тамара Гість 8 червня 2024 16:27
      Рекомендую однозначно до перегляду.
      Мотивуючий, про сильну і цілеспрямовану особистість.
    3. Гість Єлизавета
      Гість Єлизавета Гість 1 квітня 2024 23:57
      Неймовірний фільм! Торкається почуттів, що переживає дитина, коли є проблеми у відносинах з матір'ю. Надихає стояти за свою мрію, працювати і плекати надії.
    4. Гість Тетяна
      Гість Тетяна Гість 28 березня 2024 16:38
      Цікаве кіно, варто подивитися однозначно, особливо для тих хто вірить в те що все можливо, ну і для тих хто не вірить також, для натхнення. Мрії збуваються, якщо багато, багато працювати і йти до своєї мети. Дякую за переклад хорошого фільму і можливість дивитися хороші фільми безкоштовно!
    5. Гість Guest
      Гість Guest Гість 24 березня 2024 07:36
      Хороший фільм, який ми з товаришем із задоволенням переглянули в кінотеатрі (а там враження особливі, принаймні для нас) ще минулої весни. Заснований на реальних подіях. Герой стрічки нині (йому зараз бл. 30 років) мешкає та працює на півдні Франції, виїжджаючи у кулінарних справах туди й сюди.