Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Слідопит
8 серій з 13

Слідопит

Tracker
7.0
16+
    Сюжет зосереджений навколо молодого та привабливого Колтера Шоу — приватного детектива та експерта з виживання в екстремальних умовах. Він подорожує різними куточками Америки та заробляє тим, що допомагає місцевим правоохоронним органам та приватним особам знаходити зниклих людей та розкривати злочини. Чоловік не працює один і в ході своїх пригод завжди може покластися на допомогу згуртованої команди: кураторів Велму та Тедді, комп'ютерного генія Боббі Екслі та адвоката Ріні Грін, з якою у нього колись був роман.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Слідопит» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +363 477

    Відгуки (12)
    1. Гість Наталія
      Гість Наталія Гість 11 вересня 2024 08:55
      Серіал не сподобався взагалі.
      Примітивно, можливо для підлітків зайде, але мені сюжет здався дуже наївним. Мене ледь вистачило на три серії, бо по великій кількості позитивних відгуків все очікувала чогось цікавого. Озвучка погана. Не розумію звідки стільки лайків.
    2. Гість Маруся
      Гість Маруся Гість 5 серпня 2024 15:15
      Легкий, простий, давно такий шукала, нарешті. Ненав'язливий сюжет. Зараз через війну в країні, хочеться дивитися отакі прості, може й незамислуваті детективи.
    3. Агнешка))
      Агнешка)) Гість 29 червня 2024 10:20
      Перегляд цього кіно залежить від вашої мети. Якщо хочеться легке, приємне то це воно. Бо є сюжет, розвиток, різні події, цікаві персонажі. Якщо щось заплутане та інтригуюче, то не підійде. Все в ньому трохи зефірне. Герой красунчик, але з грою недобір. Кожного разу коли він має якось реагувати, щоб розкрити персонажа, ловлю себе на думці, що недотягнув гру. І хочеться сказати - НЕ ВІРЮ. І все в кіно односкладно і можна легко передбачити. Цілком приємне, одноразове кіно.
    4. Adrychka
      Adrychka Новачок 22 квітня 2024 12:55
      Цікавий серіал, мені дуже сподобався. Люблю актора, який грає головного героя ще з часів "Це ми", цікаво спостерігати за його персонажем. Інші члени команди теж непогані, подобається, що вони всі нестандартні, я таке дуже люблю)
    5. Гість Ксенія
      Гість Ксенія Гість 8 квітня 2024 15:19
      Безперечним достоїнством цього серіалу є те, як в ньому прописана обовʼязкова повістка, абсолютно органічно. Айтішнік-інвалід, одностатева пара завзятих адміністраторів та представники нацменшин як здебільшого жертви - все виглядає абсолютно достовірно і не викликає бажання витрусити черевика.
      А от сюжет і герої абсолютно пласкі, відсутні будь які сюжетні повороти, які з часом роблять повторний перегляд серіалів цікавим. Тут все абсолютно примітивно, стисло і передбачувано. Як фон під час прибирання цілком піде, а от щоб відволіктися - непридатний.
      Любителям детективів - однозначно не раджу, це буде як ніж в серце, знущання над жанром, в якому абсолютно відсутня інтрига і будь які процеси розвʼязання загадок.