Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Діва проти біди

Діва проти біди

Damsel
6.1
13+
    Історія про принцесу Елоді, яка думає, що вийде заміж за принца Генрі. Але вона не знає, що насправді її хочуть принести в жертву драконом...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Діва проти біди» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +1514 1884

    Відгуки (20)
    1. Гість Людмила
      Гість Людмила Гість 19 серпня 2024 22:24
      Історія як на мене глибока та з почуттями, і фінал бажаний і не тривіальний, [s]на кшталт всі жили довго та щасливо, так щасливо та не всі...[/s] Раджу до перегляду тим хто ще вірить чи хоче вірити у справедливість.
    2. bezkrapky
      bezkrapky Новачок 17 липня 2024 00:35
      Ні про що. Картинка, костюми, декорації - супер, але решта - посереднє.
    3. Cкорпіонша
      Cкорпіонша Гість 16 червня 2024 12:41
      Казка вона і є казка. З прямолінійним сюжетом, передбачуваним перебігом подій, місцями - просто заради красивих кадрів. Героїня іноді переграє, наче плутає свою роль з роллю Міли Йовович у зомбіапокаліпсисі. А проте перегляд не напружував, візуал дуже добрий. Можна дивитись дітям.
    4. Гість Емі
      Гість Емі Гість 28 травня 2024 22:14
      Я вважаю, що це просто прекрасний фільм! Він схожий на казку, тільки не банально казку, а на щось нове і цікаве. Вважаю, що саме такі фільми слід дивитися дітям (хоча тут забагато крові як на дітей, тому вирішуйте самі). Цей фільм показує, що не всі дівчата слабкі, а не всі принци на білих конях адекватні, отже рекомендую)
    5. Пустунка
      Пустунка Новачок 20 квітня 2024 20:15
      Діснеївськи принцеси моїй доньці не подобаються, а Міллі зайшла. Кожному поколінню свої казки. Як на мене, може і на краще.