Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Анатомія падіння

Анатомія падіння

Anatomie d'une chute
7.7
16+
    Повертаючись з прогулянки із собакою-поводирем, 11-річний Деніел Малескі виявляє нерухоме тіло свого рідного батька Семюеля, що лежить у снігу. Поліція розпочинає розслідування інциденту, і незабаром головною підозрюваною у вбивстві чоловіка стає його дружина та мати Деніела — успішна письменниця Сандра Войтер. Рік по тому Деніел змушений бути присутнім на суді матері, де розкриваються не тільки подробиці про сімейне життя Семюеля і Сандри, але й досліджуються соціальні упередження, з якими стикаються незалежні жінки.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Анатомія падіння» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +73 199

    Відгуки (7)
    1. Артем88
      Артем88 Гість 25 серпня 2024 15:13
      Сценарист не має жодного уявлення про судову систему і доказову базу. Фільм повністю відірваний від реальності. Емоційна складова фільму хоч трішки і чіпляє, але завтра і не згадаю що його дивився.
    2. Гість Христина
      Гість Христина Гість 3 серпня 2024 23:10
      Перегляд фільму - марно витрачений час. Дві з половиною години фільму із затягнутими діалогами, які можна було втиснути в коротший хронометраж. Актори - ніякі. Лише пес відіграв на 5 з 5 балів.
    3. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 21 травня 2024 23:08
      Щоб зрозуміти треба вам воно чи ні слід почути початок, де розказують що філь переможець кінофестивалю в Канах Золота пальмова гілка, це якнайкраще описує що буде в цьому фільмі.
      Історія, розслілування, суд, цікаво,
      І та частина яка мені "дуже" сподобалесь риторичне питання в кінці фільму, ніби так а може і ні?
    4. Гість Вероніка
      Гість Вероніка Гість 28 квітня 2024 01:09
      Не розумію поганих коментарі під цим фільмом, як на мене чіпляє. Так, можливо, не для всіх. Проте, історія справді затягує і мені сподобався відкритий фінал, все ж, нам не показали всю правду, і залишили це на наш розсуд. Ви самі можете обрати, на чиїй стороні бути, не дивлячись на кінцеве рішення суду. Картинка та гра акторів мені також сподобались. Можливо, для когось фільм може і здатися нудним, без зайвого нереалістичного екшена який зараз так люблять всюди додавати, але мене він тримав до кінця.
    5. Vovk Samitnyk
      Vovk Samitnyk Новачок 11 квітня 2024 03:07
      Абсолютний брєд! Що у сенсовому аспекті, що у сюжетному, що у кінематографічному. Беззмістовна нісенітниця!.. Про що це кіно? "Драма. трилер. Кримінал". Це не драма, це не трилер і не кримінал. Це пережований картон із смаком картону, без жодних відповідей на поставлені питання. Це в порожнечу викинуті дві з половиною години вашого дозвілля. Це той випадок, коли анонс до фільму переважує сам фільм.