Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Бідолашні створіння

Бідолашні створіння

Poor Things
7.8
18+
    У вікторіанському Лондоні молода вагітна жінка накладає на себе руки, стрибнувши з високого мосту в Темзу. Блискучий, але злегка божевільний учений Годвін Бакстер реанімує жінку, пересадивши їй мозок її ненародженого немовля, щоб вона не пам'ятала своє минуле життя, в якому була нещаслива. Так починається історія Белли Бакстер, яка дивиться на світ очима дитини, будучи абсолютно вільною від упереджень свого часу. Одного разу вона втікає з дому з адвокатом Дунканом Веддерберном, намагаючись пізнати навколишній світ і себе...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Бідолашні створіння» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +664 1244

    Відгуки (55)
    1. SashaSasha
      SashaSasha Постоялець 13 вересня 2024 19:41
      На мій погляд фільм варти уваги. Жорсткуватий, проте більшість метафор цілком зрозумілі. Цікавий післясмак ясності та свободи.
    2. Сторож психолога
      Сторож психолога Гість 6 вересня 2024 23:49
      Цікаво, що коли люди пишуть тут, що фільм не сподобався, то цей коментар отримує негативну статистику, тобто людям не подобається, що комусь не подобається фільм. Хоча люди виражають свою особисту думку так само як і ті хто виражає свою позитивну думку про фільм. Чому ж негативний коментар сприймається як напад на ваше особисте, що ви його мінусуєте?
      Такий самий інфантилізм, який і показаний у фільмі.

      Головна героїня інфантильна дитина, що досліджує світ без дорослих, які можуть провести тернистим шляхом до дорослого життя. І ця інфантильна дитина на своєму досвіді дізнається про цей світ. Але в реальному житті подібні експерименти закінчились би досить швидко.

      Але це фільм, вигадка.
      В реальному житті дорослі люди, що поводять себе як інфантильні діти і таким чином досліджують життя, а не вчаться на попередньому досвіді своєму і попередніх поколінь, живуть нікчемне життя сповнене страху і нездійснених бажань, і увесь світ їм щось винен, і все життя вони шукають хто підкаже як жити.
    3. Гість Наталія
      Гість Наталія Гість 27 липня 2024 16:02
      Дивлюсь з другої спроби, спочатку було відчуття якогось бруду (чи що)!
      Трохи інше сприйняття. Кіно: дивне, проте, мені сподобалось. Хтось може не зрозуміти, та це - нормально.
    4. Мей
      Мей Новачок 25 липня 2024 00:34
      Це точно не комедія. І точне не "легке кіно на вечір". Тут треба думати, відчувати та насолоджуватися візуальною естетикою. Сподобалося.
    5. Орина
      Орина Гість 14 червня 2024 17:03
      Для любителів власне, Лантімоса. Лобстер, Вбивство священного оленя, Фаворитка. Безумовно шикарна режисерська робота, тонка, на межі іронія, артхаус, добрий тим, що не пропонує готових висновків. Так, він зроблений за ніби соціалістичним сюжетом, але гляньте, наскільки тут насправді дикі речі, гротеск та фантасмагорія - саме те, до чого прагне так званий соціалізм, як теорія крайнощів, популізму та нетерпимості. Шикарний треш.