Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Мармелад

Мармелад

Marmalade
6.2
18+
    Барон проводить перший день ув'язнення в компанії співкамерника Отіса, який може похвалитися трьома втечами з місць позбавлення волі. Барон розповідає своєму новому приятелю історію знайомства з чарівною Мармелад, яка згодом втягує його в небезпечний план пограбування банку. Парі вдається успішно пограбувати фінансову установу, захопивши двісті п'ятдесят тисяч доларів, які головний герой зберігає в затишному місці. Отримавши обіцянку про солідну винагороду, Отіс погоджується організувати втечу з в'язниці, щоб допомогти співкамернику возз'єднатися з коханням всього його життя.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Мармелад» 2024 українською мовою онлайн безкоштовно

    +206 270

    Відгуки (7)
    1. Гість Олександр
      Гість Олександр Гість 22 травня 2024 13:14
      Шановні, хто каже що фільм наївний, то, мабуть не дивились його до кінця.. я 2 рази думав що прохавав, і в решті решт все одно не так було. Чесно фільм на раз, але коли дивишся то дивуєшся майже на кожній секунді з другої половини фільму, так що вибачте або я такий простий, або ви дуже прохавані.
    2. Yuliia Ulianova
      Yuliia Ulianova Новачок 6 травня 2024 14:24
      Маю досвід життя в США. Це реальна картинка того життя, середньостатистичного жителя. Фільм показує реальність, яка не подобається. Він може легкий, занадто.
    3. Гість Ксюша
      Гість Ксюша Гість 1 травня 2024 23:50
      Думала виключити це кіно на 1/3 бо виглядало як шляпа. Але почитала коменти тут, додивилась і не пошкодувала. Топ кінцо шоб відволіктись.
    4. Satiko
      Satiko Постоялець 28 квітня 2024 22:36
      Прикольний, просто прикольний фільм! А в кінці ще й щось незвичайне. Починала дивитися з думкою, що це просто фільм на фон, але з середини вже зацікавилася і додивилася до кінця - не пожалкувала.
    5. metamorphosis
      metamorphosis Новачок 3 квітня 2024 08:55
      На початку фільм здається дуже наївним та простим, але кінцівка цього фільму - дійсно несподівана. Вона змушує глядача переосмислити усі події фільму та по іншому подивитися на головного героя.