Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Люблю тебе ненавидіти

Люблю тебе ненавидіти

Anyone But You
6.1
16+
    Після незабутнього першого побачення успішний фінансовий аналітик Бен і молода студентка юридичного факультету Бі здаються ідеальною парою, проте шалена пристрасть перетворюється на взаємну ненависть та зневагу. Через деякий час хлопець і дівчина перетинаються на весіллі сестри Бі в Австралії. Перебуваючи під тиском непростих обставин, Бен і Бі вирішують на час урочистостей прикинутися закоханою парою. У міру здійснення свого плану двоє переживають комічні пригоди та починаються закохуватися по-справжньому...
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Люблю тебе ненавидіти» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +1493 1989

    Відгуки (24)
    1. Ra29
      Ra29 Частий відвідувач 12 вересня 2024 00:49
      Фільм не сподобався, бо сюжет виглядає штучним. Типу, всі намагаються помирити головних героїв, бо вони такі зефірки, що люблять одне одного і вот оце усьо 🙈
    2. отож
      отож Новачок 4 вересня 2024 02:48
      Що за нудні довбограї пишуть тут коменти??
      Чудовий, легкий романтичний фільм, з гарними акторами і доволі ламповою атмосферою. Ті хто пишуть що фільм нагадує комедії початку 2000-х, повинні знати, що саме ті комедії і були самими ламповими і прикольними. Так що закінчуйте нудити, не відлякуйте людей від норм фільму на вечір.
    3. Ivanna0807
      Ivanna0807 Новачок 25 липня 2024 14:06
      Досить примітивно, але легко і позитивно. Має місце бути, хоч моя оцінка не висока.
    4. Гість Матвій
      Гість Матвій Гість 3 липня 2024 01:32
      я мужик і я подивився цей фільм, і знаєте що він мені дуже сподобався, в країні такий жах і ця жахлива війна, як знов я дома, як знов тепло, і на душі тепло, як знову молодий і безтурботний, дякую за реліз цього чудового фільму, всім поскоріш миру в наші оселі і також кохання!
    5. Гість Світлана
      Гість Світлана Гість 22 квітня 2024 01:55
      Дуже примітивний фільм, навіть безглуздий. Десь років 10 тому були фільми з подібним сюжетом, але розкривали тему традиційних шлюбів, а не ЛГБТ. Але навіть, якщо не брати до уваги це, то в цілому гра головних героїв непереконлива, хімія між ними відсутня (незважаючи на велику кількість оголення), гра інших акторів просто бездарна, сюжет дурний - всі в межах одного будинку і безліч ідіотських ситуацій. У мене здалось враження, що режисери зробили ставку на красиве і спортивне тіло головного героя (оскільки його було ну дууууже багато в кадрі) та сексапільність героїні. Ну що ж фізичні якості героїв оцінили, а от все інше то повне лайно.