Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Парки та зони відпочинку

Парки та зони відпочинку

Parks and Recreation
8.6
16+
    Дія серіалу розгортається у невеликому місті Пауні в Індіані. Співробітниця Департаменту парків та зон відпочинку Леслі Ноуп одного разу усвідомлює, що не приносить жодної користі суспільству, тому вирішує змінити місто на краще. Але її зусиллям часто заважає власна некомпетентність, бюрократія, егоїстичні сусіди та фірми-забудовники. Допомагають Леслі в її прагненнях, а іноді й стають на шляху, скептично налаштований начальник Рон, заповзятливий колега Том та державний аудитор Бен. Леслі також тісно співпрацює з місцевою медсестрою, яка стає новим директором зв'язків із громадськістю міського департаменту охорони здоров'я — та її найкращою подругою.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Парки та зони відпочинку» 1, 2, 3, 4 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +213 255

    Відгуки (5)
    1. Гість Tash
      Гість Tash Гість 22 липня 2024 20:39
      Починала його дивитися тричі і на третій раз "зайшло". Так, є схожіть з "Офісом", але від цього він не гірший. Легкий, кумедний, не злий.
    2. Гість Леся
      Гість Леся Гість 1 червня 2024 20:48
      Для мене цей серіал на рівні з Друзями та Теорією великого вибуху. Місце де можна відволіктись від усього, особливо зараз. Без жорстокості, трагічних сцен чи психологічного напруження. Нарешті українською! За це окреме дякую. Тільки шкода, що лише 4 сезони. Чомусь все підряд зараз озвучують українською, а серіали, які роками мають хороший рейтинг досі лише частково або зовсім не перекладені.
    3. Vitayvitay
      Vitayvitay Новачок 8 травня 2024 02:48
      Чесно кажучи, поки не покидає відчуття, що дивлюся офіс. Особливо перший сезон. Все те саме, не завжди смішно, паузи незручні, а Леслі як Майкл у жіночому тілі. Тепер хочу дізнатися, чи буде все ж якісь перетворення. Однозначно рекомендую всім, хто любить Офіс.
    4. Maszynka
      Maszynka Новачок 7 березня 2024 14:14
      Мій список найкращих серіалів включає: Офіс (обидві версії), Парки і зони відпочинку, Спільноту (Community), IT-Crowd, Scrubs. Друзі і Як я зустрів вашу маму - це безумовно
      Ці серіали мають в собі те, що треба: хороший каст, сценарій, імпровізацію і жарти. Їх можна переглядати по декілька разів і кожен раз сміятися з тих жартів. Можливо, це особливості мого характеру, і не кожному заходить.
      "Парки і зони" мають схожу з "офісом" проблему, а саме - перший сезон, який треба або скіпнути або терпляче передивитися, бо саме втягуватися я почала з другого сезону, коли дала ще один шанс. Ну і звичайно, саме ці серіали ви знаєте по мемах, але навіть і не здогадувалися про це.
      Рекомендую до перегляду, особливо в українському озвученні.
    5. Гість Любомир
      Гість Любомир Гість 2 березня 2024 13:08
      Багато чув про цей серіал, і нарешті сталося - він українскьою. Ще й не просто українскьою, а з супер-класний озвученням. Голоси підібрані ідеально. Переклад - вогонь.
      Сам серіал колосальний. Гумор такий, що я надовго заходився реготом в певні моменти.
      Шкода, що переклали тільки перший сезон, а він короткий.
      З нетерпінням чекаю продовження і рекомендую попутньо всім своїм друзям його до перегляду.