Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


По друзях

По друзях

Crashing
7.6
18+
    Сюжет розгортається навколо 32-річного Піта Голмса — невдалого стендап-коміка, чия християнська освіта та незрілість характеру не дозволяють смішно жартувати. Одного разу повернувшись додому раніше, він застає свою дружину Джессіку в ліжку з одруженим учителем малювання, розриває з нею стосунки, внаслідок чого опиняється без даху над головою, перебиваючись ночівлею у випадкових знайомих. Через стресові зміни чоловік нарешті переосмислює своє життя і знаходить натхнення на комедійній сцені.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «По друзях» 1, 2, 3 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +30 52

    Відгуки (1)
    1. Thrillseeker
      Thrillseeker Новачок 30 квітня 2024 12:53
      Я поки що завершую перший сезон, але уже не розумію, чому у цього серіалу на цій площадці так мало лайків і немає жодного коментара. Серіал дійсно хороший. Він в міру веселий. Як мінімум, веселіший за "Suits" який мені на цьому сайті видало за комедію, а на ділі, то драма про судові ... л*йно насправді. А ось цей серіал дійсно цікавий. Правда ударом під дих був діалог одного персонажа, і це не буде спойлером, і іншим персонажем про те, а що, а як, а навіщо, ф усе це відбувається на природі... Боже, як я скучив за природою... В Штатах дійсно існує свобода. Я знаю, я там прожив хоч і не довго, всього навсього 4 місяці, але це було ще до 2014, а тим паче до 2024, коли ти не можеш вийти з квартири, бо сезон полювання відкрито! Весна на дворі! Але ....
      А серіал дійсно хороший.