Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Аватар: Останній захисник

Аватар: Останній захисник

Avatar: The Last Airbender
7.2
16+
    Хлопчик, відомий як Аватар, має підкорити чотири стихії, щоб урятувати охоплений війною світ і побороти жорстокого ворога, який прагне його спинити.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Аватар: Останній захисник» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +1229 1611

    Відгуки (26)
    1. Гість Марія
      Гість Марія Гість 4 серпня 2024 13:14
      Ті, хто народився в 1990-х - на початку 2000-х, думаю, хоч раз у житті чули або дивилися легендарний мультсеріал Аватар: останній маг повітря, що вперше вийшов у 2005 році.
      Для багатьох людей це був не просто мультсеріал, а історія, що вкарбувалась у памʼяті на все життя. Багато хто і зараз передивляється його, наче Гаррі Поттера, щоразу знаходячи щось нове для себе.
      Як виявилось, по цьому мультику Нетфлікс вирішив зняти однойменний серіал, і я була вражена. Але неприємно.
      Подивилась декілька серій і не витримала, бо це відверте паплюження оригінальної історії і її шарму, яку спробували запихнути в 8-серійний серіал у поки що першому сезоні.
      По-перше: сама суть історії, деталі, пасхалки, філософія, посилання на відомі твори мистецтва і навіть христинство/буддизм, в адаптації Нетфліксу втрачені. Абсолютно. Картинка не передає тої глибини і не наповнена нічим, окрім болівудських декорацій, невдало підібраних акторів і костюмів. Характери персонажів змінені докорінно. Актори наче самі не знають, як тут опинилися і не знають, яку саме роль і емоцію вони мають передати. Катара зображена як безчуттєва дівчинка, хоча в оригінальному мультсеріалі вона легко заводиться і виступає в ролі матері для групи друзів. В нетфліксі вона буквально втрачає свою ідентичність і особистість. Сокка не те що грубий, таке враження склалось, що він взагалі навіть свою сестру не поважає, а Аанга намагається здихатись якомога скоріше навіть коли вони вже всі РАЗОМ утрьох вирушають у подорож до Північного полюса.
      Аанг абсолютно не відповідає канону. Абсолютно. Хлопчик не вміє контролювати свої здібності і боїться їх показати? Камон, в оригіналі він якраз МАЙСТЕР, у нього був талант від народження володіти силою повітря, він навіть САМ винайшов "повітряне колесо", щоб грати з іншими дітьми.
      Зуко показаний не грубим, злим і ображеним, як це мало б бути в 1-2 сезонах, а просто емоційним хлопчиком, що не те саме. Нетфлікс абсолютно не передав тої злості, яка кипіла в ньому весь перший сезон і бурхливо виливалась на єдину людину яка його любила - його дядька Айро.
      Багато деталей перекручено так, що не розумієш як до такого додумались, а деякі сюжетні лінії взагалі обʼєднали в одну, економлячи час і ресурси. Гра акторів, декорації, пейзажі, все виглядає якимось штучним. В оригінальному мульті ти дивишся серію, милуєшся пейзажами і музикою, а після роздумовуєш над питаннями, піднятими в серії. Тут же діалоги максимально дурні, примітивні і награні. Хронологія оповіді перекручена і змінена, нема інтриги і найголовніше ПОСТУПОВОГО розвитку персонажів.
      Навіть порівнюючи з Гаррі Поттером, Володарем перснів і Піратами Карибського моря, які зняті 20 років тому, то графіка і костюми просто ЖАХЛИВІ, наче їх на дитячу виставу робили, а не для такого високобюджетного серіалу.
      Про звук взагалі окрема тема. Він наче з бочки якоїсь.
      Словом - розчарована.
      Люди, якщо ви не дивились оригінальний мульт - подивіться краще його - це буде одне з найкращих, що ви бачили в своєму житті.
    2. Гість Філософ
      Гість Філософ Гість 10 липня 2024 10:50
      Складається враження, що перетворити мультфільм у фільм просто неможливо. Така ж ситуація, як і з екранізацією повнометражного фільму. Постаралися з декораціями, костюмами, комп'ютерною графікою, але, найголовніше безнадійно втратили при створенні, це емоції, жарти, приколи і характери героїв.
      Не розумію навіщо попереставляли сюжет ззаду наперед? В оригінальному мультсеріалі геніальна зав'язка та інтрига, хто такий Ааанг, історія його життя і що з ним сталося розкривається поступово, навіть не вся в першому сезоні, а тут з перших хвилин валять ледь не з середини історії. При цьому все в режимі "галопом по Європам". Комета Созина, причина війни народу вогню, походження і дитинство аватара, все в шалено сухому згустку з перших же хвилин. Моїх нервів вистачило на перші 20 хв і вимкнув аби не псувати пам'ять про шедевральний мульт. Ба більше, щоб заспокоїтися вминув передивитися оригінальний мультсеріал, слава Богу, він існує і його не знищили.
      Резюмуючи. Якщо ви шанувальник мультсеріалу, то не варто псувати собі настрій цим черговим провальним лайном.
    3. Гість Діана
      Гість Діана Гість 29 квітня 2024 21:28
      Еххх цей серіал - це повне розчарування. Із відгуків я очікувала, що це набагато гірше за оригінал, але щоб настільки погано....
      Персонажі не розкриті зовсім, їхня мотивація незрозуміла взагалі, діалоги примітивні і це тільки маленька частинка мого невдоволення. Шкода, що настільки сильно паразитують на цій історії, бо якби не ностальгія, то переглядів було би набагато менше...
      4/10, і це тільки через хорошу графіку та костюми, але цього замало для успішної адаптації
    4. Тетяна Збаразька
      Тетяна Збаразька Гість 1 квітня 2024 22:02
      Це найкраще, що я бачила останнім часом!
      Не розумію негативних відгуків...
      Актори підібрані геніально, відтворення костюмів та декорацій чудове!!! Так є деякі розбіжності з анімаційним серіалом, та це не робить його гіршим. Сам сюжет не втрачено.
      10/10 однозначно!!
      З нетерпінням чекаю наступних сезонів!
    5. Гість Ket
      Гість Ket Гість 21 березня 2024 12:07
      Пам'ятаю фільм 2010 року, сам мультфільм не дивилась і не можу оцінити всі відповідності з ним, але в цілому серіал дуже сподобався. Нові молоді актори, красиві костюми, тема справжньої дружби і підтримки... Якщо без порівнянь, то серіал хороший.