Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Зникла безвісти

Зникла безвісти

Missing
7.1
16+
    Сюжет обертається навколо 18-річної Джун із Лос-Анджелеса, що тужить за батьком, який помер кілька років тому від пухлини головного мозку. Її мама Грейс заводить собі нового бойфренда Кевіна і вирушає разом із ним у романтичну подорож до Колумбії, залишивши наглядати за дочкою свою подругу Гізер. Через тиждень Грейс загадковим чином зникає, так і не повернувшись додому. Зіткнувшись із байдужістю влади, Джун використовує сучасні гаджети та інтернет, щоб самостійно розшукати матір, у процесі чого дізнається темні секрети своєї родини.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Зникла безвісти» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +557 689

    Відгуки (9)
    1. Тетяна-Т
      Тетяна-Т Новачок 29 липня 2024 18:02
      Доволі непоганий, динамічний фільм. Попри невисокий рейтинг, подивилась з задоволенням. Дякую.
    2. Alex
      Alex Гість 28 травня 2024 02:23
      Фільм справді цікавий, своєрідний і не передбачуваний. Довгий час тримає інтригу. Рекомендую для перегляду.
    3. ПреМудрий
      ПреМудрий Гість 4 травня 2024 23:42
      Хоча мені більше до серця традиційні детективи по типу екрюля пуаро, але фільм сподобався як приклад детектива в сучасних реаліях. Я звісно не фанат аматорських детективів, і більше люблю спостерігати за професіоналами або близько того, але це приклад того що можна зробити вдома і не вимагає якогось особливого обладнання, як в тих лабораторіях. А ще я радий що це один з небагатьох фільмів який чудово показує переваги технології інформаційної ери, а не тільки верещить що "той інтернет вас деградує"
    4. Олексндра
      Олексндра Гість 2 квітня 2024 01:06
      О божее, чому я раніше цей фільм відкладала і думала, що він буде не цікавий ?!
      Подивилась просто на одному подиху, рекомендую !)
      10/10
    5. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 22 березня 2024 00:39
      Я шокована, нічого не чула про цей фільм, рейтинг також не сильно вражає, але фільм вау. Швидкий, багатий змінати, динамічний і дуже цікавий. Трошки більше півтори години вмістили у собі дуже цікавий сюжет і стільки таємниць, разкриття і пошук виходу з ситуації (кінцівка) також дуже цікава. Фільм вартий уваги 8 з 10.