Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Коли зло ховається

Коли зло ховається

Cuando acecha la maldad
6.9
16+
  • Списки:
  • Гасло: «Немає сенсу молитися.»
  • Рік: 2023
  • Жанр: Фільм, Жахи
  • Країна: Аргентина, США
  • Переклад: професійний дубльований
  • Режисер: Деміан Рунья
  • Актори: Езекель Родрігес, Деміан Саломон, Сільвіна Сабатер, Луїс Зембровський, Марсело Мішино, Еміліо Воданович, Вірджинія Гарофало
      Дія відбувається у сільській місцевості Аргентини та обертається навколо братів Педро та Хайме, які опиняються в епіцентрі відродження могутньої демонічної сили. Якось уночі почувши підозрілі звуки пострілів, вони приходять до літньої жінки, чий старший син Уріель вже понад рік перебуває під владою демона і розкладається живцем. Оскільки місцева влада не діє, а «чистильник», який мав убити Уріеля, сам загадковим чином загинув, брати вирішують взяти справу до своїх рук. Вони беруться самостійно позбутися одержимого чоловіка, але своїми безрозсудними діями лише допомагають злу вибратися на волю...
      Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

      Дивитися фільм «Коли зло ховається» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

      +66 194

      Відгуки (10)
      1. Гість Лера
        Гість Лера Гість 18 серпня 2024 22:23
        Змішані почуття викликає фільм. Не можу сказати, що мені дуже сподобалося, але розумією тих, кому сподобається. Фільм незвичний, я б сказала не стандартний жахастик. Я більше по класичним жахастикам з прокляттями, таємницями і хеппіендом)))
      2. Blekota
        Blekota Частий відвідувач 8 липня 2024 15:45
        жахастик для дітей. не більше. гасло фільму має звучати не "немає сенсу молитися", а "немає сенсу дивитися". реально не витрачайте на це свій час.
      3. Charnuh
        Charnuh Новачок 19 травня 2024 03:22
        Хто пише, що фільм огидний, ви вперше жахи подивились, можливо для вас категорія жахи занадто важка?
        Хороший фільм, не типовий представник теми одержимості, однозначно вартий уваги.
        1. Fasepalm
          Fasepalm Гість 29 червня 2024 20:56
          До твого відому, категорія жахи містить багато направлень. Від направлення, яке має цей фільм, відсутні мурашки по шкірі, а просто хочеться блювати.
      4. Гість Олег
        Гість Олег Гість 10 травня 2024 03:16
        Чудовий фільм. Найкращий фільм жахів, що я бачив за останні роки. Ось так мають робитись жахи, де лякає саме атмосфера та безнадійність, а не просто мільйон скрімерів.
      5. Гість Денис
        Гість Денис Гість 15 березня 2024 23:47
        Найогидніший фильм, який тільки можна було подивитись. Якого біса ретинг 7, і хто ті люди, які поставили вподобайки. Шкода витрачений час....