Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Хлопці у човні

Хлопці у човні

The Boys in the Boat
7.0
13+
    Дія розгортається в 1936 році, в розпал Великої депресії, і розповідає про студентів Вашингтонського університету, які представляють на Літніх Олімпійських іграх, що проводяться в Берліні, Сполучені Штати в академічному веслуванні. Вісім простих хлопців із робітничого класу під наглядом суворого тренера Елвіна Албріксона приступають до виснажливих тренувань, щоб поборотися за золоту медаль із найсильнішими веслярами світу. Один із них — молодий та цілеспрямований студент Джо Ранц, кинутий своєю родиною напризволяще.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися фільм «Хлопці у човні» 2023 українською мовою онлайн безкоштовно

    +268 278

    Відгуки (4)
    1. Dimetrius
      Dimetrius Гість 31 серпня 2024 02:27
      Мартін Руе, спаплюжив цей фільм. А Джордж Клуні, за слабкий, як режисер. Він взагалі не бачить сцену. Марку Смітту, мінус за уважність, до дрібниць. Деніелу Брауну, велика подяка за історію.
    2. Юлія27
      Юлія27 Постоялець 14 березня 2024 03:51
      Цікаво, захоплююче, просто про складне. Весь фільм ти перенасичений адреналіном, емоції переповнюють, нема відчуття затягнутості, 2 години пролетіли зовсім непомтно.
      Зйомка справді чудова, актори такі всі різні але такі доповнюючі один одного.
      Тут і про кхання і про внутрішні переживання і про спорт)
      Рекомендую, а собі додала в "улюблене".
    3. Гість Yevheniia
      Гість Yevheniia Гість 3 березня 2024 22:06
      Фільм неймовірний! Актори підібрані ідеально, режисура на висоті. Ніби доволі простий сценарій, але переживання акторів, ближче до кінця, непомітно стають вашими переживаннями. Фільм не лише про спорт, але і почуття, і особисті переживання. Однозначно рекомендую до перегляду як дорослим так і дітям!!!
    4. Гість Олена
      Гість Олена Гість 15 лютого 2024 16:37
      Клуні є Клуні. Чудовий режисер, чудові актори та гра, епохальний час у сценарії. Надихаючий фільм. Як ковток свіжого повітря та позитиву! Рекомендую.