Наш основний домен .pro було вкрадено руснявими зловмисниками. Тепер ми використовуємо нову адресу сайту — uaserials.com. Поділіться цією інформацією з друзями.


Друга світова війна: На лініях фронту

Друга світова війна: На лініях фронту

World War II: From the Frontlines
8.2
18+
    Використовуючи вдосконалені архівні матеріали та свідчення всіх сторін конфлікту, цей документальний серіал по-новому висвітлює Другу світову війну.
    Друзі, реєструйтесь на сайті, щоб мати можливість користуватися додатковими функціями та бачити менше реклами!

    Дивитися серіал «Друга світова війна: На лініях фронту» 1 сезон українською мовою онлайн безкоштовно

    +150 188

    Відгуки (4)
    1. Гість Василь
      Гість Василь Гість 20 серпня 2024 23:11
      У ході війни загинуло від 5 до 6 млн євреїв.
      Втрати від 5 млн до 7 млн загиблих громадян тодішньої Радянської України.
      Тобто емігрантів США, Канади, західної Європи, тим більше історично етнічно населених українцями Підляшшя, Холмщини, Надсяння, Перемишлянщини (Закерзоння), Берестейщини, Дреговщини Пряшівщини, Мармарощини, Буковини, Кубані, Стародубщини, Таврійщини, які входили до Польщі, Румунії, Словаччини, Білорусії, Росії зарахували до статистики втрат цих країн.
      Західна документалістика підміняла назву Радянський Союз назвою Росія. 2-га світова війна закінчилась договірняком про новий світовий порядок з поділом світу на сфери впливу і урахуванням інтересів одних і ігноруванням та примусом до визнання інших..
      США спершу вирішували "нагальні справи" у Європі, а після в тихоокеанському регіоні, хоча нацистська Німеччина не оголошувала війни і не нападала на США та її домініони, на противагу від Японії.
      Тож фільм цікавий як погляд на події в світлі панівної концепції світооблаштування, котра не витримала перевірку часом.
    2. Джім
      Джім Гість 30 травня 2024 23:16
      Хронологія не збережена, стрибання по фактах, жодного слова про змову розділа польши, рожеві поні замість фактів та емоційні тексти заради хайпу.
    3. buzzy
      buzzy Новачок 8 березня 2024 15:42
      Нічого не сказано про розділ Польші з Німцями, про окупацію країн Балтії, про окупацію Фінляндії, все це частини Другої світової.
      1. Гість Еней
        Гість Еней Гість 10 березня 2024 16:38
        Думаю це зроблено навмисно з декількох причин, перша - у 2-й серії на 04:46 початок тексту "Окупована німцями Польща. Червень 1941 року...", важко було б пояснити необізнаному глядачеві як німці підійшли до кордону з СРСР через Польщу перед нападом на Союз, крім того, вони все одно потім окупували всі території які погодили віддати СРСР. Друга причина - полягає у самій назві серіалу, де акцент ставиться перш за все на "лініях фронту", а не політиці.